[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
[2024] - https://www.imdb.com/title/tt4919268/ - "Bad Boys Ride or Die" - (Bad Boys Mindent vagy többet) - 7/10
(2024.07.24) (116 perc, amerikai) - Action, Crime, Drama (imdb) --- PG-18+
Martin Lawrence néha nagyon öregnek tűnt, és a nyelve is mintha nehezebben forgott volna a szájában - Will Smith kiváló formában van még mindig.
A filmnek voltak nagyon mély pontjai és felpörgései egyaránt, a minősége egyáltalán nem konstans.
Volt, hogy még 5 pontot se ért. A visszatérő főszereplők-meg-nem-értettségére/bevádolására épülő dramaturgia - kábé az örökkévalóságtól, mióta filmezés létezik...
Aztán jött a "szokásos" és "egyszerű" Bad Boys-osság a 80-90-es évekből elvárt és megkapott akció orgiával, baromi egyszerű szórakoztatással, és humorral (a korábbi részek alapján mindezeket el lehetett helyezni).
Reggie meg badass volt, és 2 rész után tényleg családtag lett, akit a srácok is helyén kezelnek már.
A credits utáni plusz jelenet vicces-alpári volt, de hát Marcus megmondta, hogy Mike a szamara volt...
Nem tudom mennyi van még ebben, de valamikor azé' el kell ezt engedni... nagyon utalgattak és mutatgatták ezt az "öreg vagyok én már ehhez" dolgot.
Összességében: nosztalgia + bevált recept + fiatalok, és egy kis folytatásra esély = 7/10