[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sunrider924 #106274 Bad Boys 4
Bad boys, bad boys Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you? - hat szemely szerint en nem ismerem Reba-t(shame on me), de erre tuti nem cserelnem be.
A filmrol is akkor. Jo volt. Jooooo volt. Meg neztem volna, a finale fantasztikus lett, mar majdnem Bayhem. Apropo a Michael Bay cameonal a rohogestol majd a szek ala estem. Ja igen, a finale, hat az fantasztikus volt mondtam mar?, de Reggie maganszama is megert egy miset. Kurva jol osszeraktak ez a filmet, nagyon gyorsan elrepult az a ket ora, amikor Mike es Marcus a finaleban megindul az valami fergeteges. Mondtam mar hogy kikurt nagyot szolt a finale? mert ugye lehetett volna ez is olyan mint a vizes loporos tuzijatek, ami pont besul amikor robbania kellene es a nagy pukk helyett csak gyenge sistergesre futja na hat itt nem, itt komoly zuzas van kegyetlenul felcsavarta az adrenalinom, ejj, ez jol esett. Jo volt. Joooo volt.
Bad Boys bad boys watcha gonna do? watcha gonna do when they come for you