1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Az, hogy csapdába csalták öket még nem magyarázat arra, hogy miért lehetett a szélvédöt szétlöni ugyan azzal a fegyverrel amivel a másiknak meg se kottyan?"

Nos, elég valószínű, hogy meglephették az érkező csapatot: célirányosan támadt az elleség, miközben ők épp nem számítottak támadásra. Ezért is volt csapda. JLO meg számított rájuk, kapálózott a robottal összevissza, használta kezét-lábát, visszatámadt, dodge-olt, stb. Így nem kapott annyi sérülést a szélvédője, hogy betörhessen.

"de attól még voltak olyan részek aminél egyáltalán nem kellett volna, ilyen volt amikor a fának támaszkodott, mert jlo elfáradt és bent a kabinban is ugyan ugy mozdult, vagy amikor összezuzta a fejét a robotnak miért kell olyan emberi reakciot belerakni mint mikor a kezéről egy gusztustalan folyadékot leráz?"

Az előző kommentedben amire válaszoltam, ilyesmi nem volt említve, csak az elfordulás, mikor jött kívülről a sok szemét. Ezekre talán az lehet a magyarázat, hogy itt már 100%-ig össze voltak kapcsolódva a neurális interfész által, és teljes volt a szimbiózis. Így, ami az egyikkel a történt, azt a másik úgy érzékelte, mintha vele is történne.

"Meg ha már igy oldották meg, hogy leutánozza azt amit a szereplö a kabinba mozog, akkor a bukfencet és egyéb hirtelen free style mozgásokat ,hogy csinálta meg bekötve lerőgzitve az üléshez?"

Össze voltak kötve agyi szinten (emberi agy és gépagy) és ezért elég volt JLO-nak a mozdulat kezdeti szakasza pl. hogy pár centire elrugaszkodik a kabinban (már amennyit a kötött helyzete lehetővé tesz) és a telepatikus kapcsolat miatt a robot már tudta, hogy milyen mozdulatot akar kivitelezni és megcsinálta. Viszont mint írtam, azt el akarták kerülni a készítők, hogy kizárólag a telepátia domináljon, és JLO ne csináljon semmit a mechben. Az unalmas lett volna. Így legalább láttuk, hogy erőlködik, szenved, küszködik stb. Sokkal emberibb volt a jelenet így.

"Sztem meg tudta volna oldani, ha egyedül tudott magára eszkebálni még 2 kezet kb 5 perc alatt és a légzo gépre is át tudta csoportositani az energiát ami maradt, akkor saját magának is át tudta volna szivni a többiekéből"

Azt sem tudjuk igazából, hogy milyen állapotban voltak az energiamodulok. Lehet, hogy megsérültek a harcban és már nem működtek, vagy az is lehet, hogy Harlan-ék már lecsapolták belőle a kakaót maguknak. Több dolog is játszhat.

"Az Ai supererősségét meg az vonja kétségbe nálam, hogy ott is egy gyenge ember egy vascsővel át tudja szurni a fejét , de egy robottal nem sikerült ugyan ezt megtenni?"

De a két dolog nincs kontextusban egymással. Egy effektíve gyenge ember is meg tudná ölni a világ legerősebb emberét, ha egy éles késsel mögé lopózik és váratlanul leszúrja. Viszont nyílt, pusztakezes küzdelemben esztétikusan összehajtogatott asztalterítő lenne belőle. A nagy erő egy dolog, a test sérülékenysége meg egy másik. Ráadásul az AI-knak is voltak gyenge pontjaik.

Ez meg a másik, hogy ezek a légköri és egyéb dolgok a bolygon csak anynira vannak hatással egy emberi szervezetre, hogy egy külső nyakpánttal oxigén kell neki, a nagyobb gravitácio vagy a légnyomás és egyébb környezeti hatások amik a börét érhetik már nem ártanak neki védöfelszerelés nélkül sem.

Én úgy figyeltem meg, hogy az extrém viharok meg a zord körülmények csak a felső légkörben voltak jelen, de lent barátságosabb volt a környezet, még növények is voltak: fák, virágok, gyep stb.