1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    Atlas
    Valoban JLO miatt jár a +1 pont.
    Nekem azért vannak a filmmel kapcsolatban hiányérzetem, Maga az alapfelvetés ha egy AI átveszi az uralmat és sikerül a vezetőjét ugymond kiikatni , akkor nem biztos, hogy mégnagyobb teret hagyok az AI-nak a következő generácioval. A film nagy része mint egy egyszemélyes játékfilm Jloval. a külsö jelenetek kb unreal5 ös techdemo egy mech játéknak. és van pár furaság nekem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A landolási zonában az összes röbötnak át volt löve a szélvédő uvege, a jolo féle robot is kapott mindent ,de meg se kottyant neki. Ha elvileg mindentől véd a kabin akkor miért kell a kabinon belül ugyan ugy elfordulni a portol meg ilyen hatásoktol? egy robot uzemeltetéséhez miért kell leutánozni belül a mozgást és miért pont olyan fáraszto menni vele mintha izommal kéne mozgatni? olyan mozgásokat produkál egy ekkora robot olyan gyorsan, hoyg a benne ülö szétszakadna. miért kell mindenhez hangutasitást addni, ha össze van köve az agyuk? milyen AI az aki az elején azt mondja, hogy nem érik el a kapszulát ha gyalog mennek, de közbe a végére marad még energia ugy hogy közbe harcolnak és megsérül? miért nem vette ki egy sérült robotbol az energiát? ha tudják a bázist, hogy hol lehet akkor miért nem tuják megjelölni anélkül, hogy fizikailag odamenjen? ha az egész bolygót feltérképezi akkor miért nem tudott idöben jelezni ,hogy jönnek az ellenségek ?Meg , hogy hiperszuper fegyverekkel lövik egymást, de azért mégiscsak a vascső és a kard mint supervegyver lesz a nyerő és az átmegy mindenen amit elötte semmi más nem volt képes áthatolni. az AI testileg nem volt szupererős, akkor hogy sikerül szétfesziteni a robot kezét ?