1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    az oppenheimer nagy hibája, hogy nem azt kapta az ember mint amit várt. sztem mindenki azt gondolta az elözetes infok alapján, hogy majd a bombárol és az oppenheimer szerepéről lesz szó.Ehelyett kaptunk egy olyan filmet ami azt taglalja, hogy most kém volt e vagy nem, a bomba meg a háttérbe szorult. és ide oda ugrált az időben sok szereplöt aki nem érdekel a téma nem tudta , hogy ki kicsoda mert nem lett bemutatva részletesen.
    A cicizéssel kapcsolatban, meg akár még lehetett is volna benne mint egy sex jelenet, de csak azért hogy egy párbeszédnél meztelenul mondja el a szövegét a csaj felesleges volt.

A creatort meg leirtam, hogy nem értem miért kell egy fejlett civilizáciuot összekeverni a 14. századi szinvonallal, hogy sátrakban meg tábortuznél élnek mikozben robotok meg lézerkard és urhajok cikáznak a fejük felett. meg a gyereket is csak ugy összedobta a fészerbe szabadidelyébe? vagy hogy ? még a terhesség elött kellett mert utána meg felrobbant, de akkor hogy tudta lescannelni a gyereket?