1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    #105916
    The Flash - hát ez leginkább kurva kellemetlen volt.
    Barry karaktere (mindkettő) iszonyat kellemetlen már, kb mint egy gyöngeelméjű, úgy viselkedik MINDEN szituációban. Michael Keaton fasza volt, de teljesen hiteltelen volt már Batmanként, az a karakter még ilyen idősen SEM művelne ekkora baromságokat mint ez.
    A sztori kb értékelhetetlen, nem tudom hány multiverzumos film után jönnek rá majd a stúdiók (és főleg a nézők), hogy ez zsákutca amennyiben izgalmas történetet szeretnének készíteni/látni, mivel a multiverzum semmi mást nem tesz mint súlytalanná tesz mindent amit látunk, mert minden megismételhető, visszacsinálható, újrajátszható, stb.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kevés olyan film van aminek már az első 10 percében szekunder szégyent érzek a látottak miatt, gondolok itt a csecsemő-mentésre, azon belül is a "zabálj kurvagyorsan mert lemerülsz" baromságra... Brrrrr, sose lássam újra.
    A Zod elleni csatának gondolom epikusnak kellett volna lennie, hát pont ellenkezően sikerült, vontatott, unalmas marhaság volt.
    A film vége pedig tökéletesen jelzi mennyire nem tudták mit művelnek ezek, G.Clooney-t, a mozikban megfordult leggázabb batmant (és az egyik, létező legrosszabb szuperhősfilm batmanjét) visszahozni csakis masszív kokainos brainstorming alatt merülhetett fel jó ötletként.

    Nekem eddig a filmig amúgy még kb szimpatikus is volt Ezra Villámja, de ezután baromira nem fog zavarni az újra castingolása.

    Utoljára szerkesztette: Blasta, 2023.07.19. 10:37:19