1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    #105905
    hadik
    Hát hozta a szokásos magyar formát, ahogy a honfoglalás és más filmek, látszik a probálkozás, hogy beletegyenek olyan dolgokat mint a nagyobb külföldi filmekben, de valahogy nagyon egyszerüen sikerül a megvalositás.
    Maga a film összességében nem lett olyan rossz, de nem értem, hogy miért vágnbak bele olyan filmekbe amit már elsore látszik, hogy nem tudnak megcsinálni.
    Itt is elöjött az, hogy 20 lovassal forgatták le az egész huszárezredet, a csatajelenetek egyszemélyes közelikkel operálnak, hogy elfedjék ezt.
    a wikipédia szerint 4400 huszár vonult berlinhez, és akkor még nem számoltuk a gyalogságot.
    Meg hozzájött , hogy 3 db ágyut használtak a filmben , ennél sztem édeskevés lett volna, föleg nem 3 lövéssel .
    A várban lévö csata is le lett egyszerösitve, 2 db szekeret felgyujtottak és az már egy csapda volt, nem mindtha máshova tudtak volna menekülni.

    Amugy az egészröl kb az jön le mint amikor valaki töri orán felel, hogy probál mindent elmondani, de a legegyszerübben és a leggyorsabban, hogy tul legyen rajta. itt is jobb lett volna, ha egy egy bizonyos dologra koncentrálnak jobban és több idöt hagynak neki. megvalahogy nem éreztem a történet fonalát, az egész olyannak tunk, mintha 2 hét alatt történt volna meg az egész film, az addig rendben van, hogy 13 nap alatt jutottak el berlinig, de az elso utközettöl a film elején azért beletelt egy kis idö, de ugy tunt, mintha csak egy egy napokba telt a háboru mindenkivel, mindenki mindenhova hazaért már délután mintha melobol jonne.
    A huszárok a szinélszek miatt ugy tuntek mint valami nyugger csoport . a fele az argo fele az uvegtigris .
    A filmben is látványosan csuszott az utoszinkron a szájmozgáshoz képest.
    A szinészi játékot meg már többször elmondtam, hogy nem képesek kimozdulni abbol a szerepbol amit a szinpadon játszanak, elmondják a monologot mindenféle beleélés nélkül.