1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    #105902
    kimenekités2 és john wick 4.

    mindkettöröl annyit tudok elmondani, amit a multkor is emlitettem, hogy volt egy jo alap ami eredeti ötletböl született uj karakterrel kis költségvetéssel. aztán a közönségnek bejött, ezért készitettek hozzá folytatást nagyobb költségvetéssel nagyobb látványnal mindenben nagyobb és többel. Csak, hogy igy pont azt veszti el a film amiért szerette a közönség az elsö részeket.
    ott még minden földhöz ragadt és realisztikus volt aztán a folytatásokban meg már elmennek a hihetetlen felé csak, hogy minél grandiózusabb legyen .

    kimenekités 2
    nem lett volna rossz fil, de sok volt benne a már emlitzett hihetetlen és lehetetlen elem. 3 hét alatt mindenböl kigyogyul amivel ha nem jön a megbizatás akkor még elbajlodott volna egy darabig, de igy már egyik naprol a másikra tökéletes lesz, de ez a legkisebb gond, amenyni sérülést és változatos eszközökkel elszenvedett ütéseket lövéseket kap és azt egy bandázzsal meggyogyitja nem csak a föhös ,de gyakorlatilag mindenki az valami orvosi csoda. látványosan több lett a CGI és a minösége nem lett olyan, hogy ne lehessen kiszurni, annak ellenére, hogy láttam a behind the scene videot , hogy mit hogy csináltak.

    JW4
    Szintén annyi lövést sérülést kap mindenki ,de meg sem kottyan nekik . a golyoállo zako meg akár jol is mukodhetett volna ha nem mindenre is használja és sérthetetlen anyagbol lenne, ennek ellenére egy bugylibicskával át lehet szurni és a kutya is szét tudja szaggatni, de egy géppuska lovése csak ugy elszáll mint egy szunyogcsipés mégcsak meg se üti.
    A harcok is tül hosszura és egyhangura sikeredtek . szinte látszott rajta a koreográfia, hogy minden egyes embernél ugyan azt eljátsza, hogy belelo , de mivel nem hall meg ettöl ezért közelharcban dob rajta egyett és majd utána még fejbe lövi.
    A végén amikor a lakásbol kiugrik ott zako ide vagy oda , ember nem élte volna tul mégha a kocsi teteje tompit is rajta.
    Aztán a Sacré Cœur lépcsöjénél meg ez a jelenet jutott eszembe:
    scene

    A vak csokát se értettem, hogy hogy tudott tulmenni ezen, mikor annyi lehetöség lett volna távolrol likvidálni, de nem inkább mindenki oda ment a közelébe, de még ugy is simán le lehetett volna bökni egy karddal , mert kizárt, hogy abban a hangzavarban meghallotta volna , hogy mi merröl jön.
    Kb erre emlékeztetett mint itt :
    scene2
    A fekete srác meg csak ugy logott a levegőbe, hogy minek volt ott miért nem segitett vagy ölte meg vagy ahogy jött mért nem ment el mikor már mindennek vége volt? rejtély

    A harmadik amit néztem az AIR.
    doku jelleg megvolt, ÉS még meg is értem, hogy nem Jordan volt a föszereplö hanem a NIKE, de , hogy egyszer sem szerepelt és nem volt szövege az egész filmben az nekem azt sejteti, hogy egy balfasz volt és mindent anyuci intézett ,neki egy szava sem volt az egész életébe beleszolni . nehezen hiszem, hogy a valoságban legalább a tárgyalásoknál vagy ahol szerepelt nem mondott egy szot sem .
    De egy valamibe nagyon jol eltalálta a mondandót, hogy igy megváltoztatta a világot , mert addig csak 3 milliárd volt egy cipore a bevétel, utána meg gondolom ugy alakitották az árképzést is, hogy a százalék elklenére is meglegyen a haszon és ezért lett 140 mld a vége. és ez a trend megy napjainkig .