1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hawkie22
    #105895
    Fast X (2023)

    Megnéztem. :) Azt tudtuk, hogy már jó pár rész óta a fizika nem része a sztorinak, itt se nagyon van... olyan jelenetek vannak, hogy csak a fejemet fogom, de jól néz ki, látványos, így elmegyek mellettük, ez csak egy film.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mondjuk amikor Dom fia az autópályán egyik kocsiból a másikba ÁTUGRIK úgy, hogy közben pörög mind a két autó, az már tényleg a fantasy határa. Egy ilyen ugrás még egy felnöttnek is majdnem lehetetlen, nemhogy egy gyereknek, az tuti biztos. Én fiam is ennyi idös, testfelépítésre is hasonló, sportos gyerek, de tuti nem tudná megcsinálni. :)

    A sztorit ismerjük, a család a fontos, megjelenik a szinten Dante, Reyes fia, akinek höseink az 5. vagy 6. részben tettek keresztbe és meg akarja bosszulni apukát. A film maga cliffhangerrel ér véget, de ezt tudtuk is, hiszen jön a Fast XI, abban fejezik be a sztorit ugyanis. Vannak meglepetésvendégek is, lassan olyan a franchise, mint a szuperhösfilmek/képregények, nincs végleges halál. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez így mondjuk nem igaz, mert Dom tesóját nem fogják tudni visszahozni, elöttünk robbant fel a kocsijával. :( Meg ugye nem tudjuk azt se, hogy mi lett Ramsey-vel, Raj-al meg Roman-el, elvileg csak annyit láttunk, hogy lezuhantak a repcsivel, robbanás volt, de kizárt dolog, hogy kinyírtak volna három föszereplöt, akik majdnem a kezdetektöl velünk vannak. Dom-tesó csak kb. két rész óta volt a sztoriban, ö nem volt "olyan" fontos ezek szerint.
    Most már mindenkinek van eddig nem ismert lánya, fivére, növére, gyereke, kutyája, macskája és mindenkit be is hoznak a sztoriba, tovább bövítve a CSALÁDOT. Az egyetlen, akit hiányoltam, az Shaw húga a Hobbs & Shaw-ból. De talán az uccsó részre öt is behozzák. Meglátjuk.

    Aki nagyon tetszett, az Jason Momoa. Szimplán lemossa a többi szereplöt a vászonról a játékával, látszik, hogy élvezte a forgatást, lubickol a szerepben. Öröm volt nézni, a legjobb karakter.

    Jason Momoa miatt simán adok rá egy 8/10-et, anélkül 6,5/10 lenne nálam.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.06.10. 22:02:48