1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    #105887
    Hypnotic (2023)


    Gézánk egy ütött-kopott, kiégett zsarut alakít, akinek fényes nappal rabolták el a lányát a szeme elől, úgy, hogy észre se vette, (vat a lúzer) és ha ez még nem lenne elég, egy olyan pasas után nyomoz, aki rá tud venni bárkit bármire. Pszichokinetikus az ürge, tehát teljesíteni fogod minden szavát, aka. ha azt mondja ugorj a kútba, beleugrasz. Ha azt mondja meleged van, a tested épp úgy reagál, mintha meleged lenne, ha azt mondja délután van, akkor elhiszed, hiába látod, hogy az óra reggel 9-et mutat.

    Ezek után érthető, hogy miért tud úgy bankot rabolni, hogy olyanokkal végezteti el a piszkos munkát, akikről 2 perce még azt sem tudta, hogy a világon vannak. Csak szembejönnek ismeretlenül az utcán, ő meg felbérli őket, természetesen ingyen. Ebből pedig az következik, hogy nagyon veszélyes egy ilyen embert pisztollyal üldözni. És ha elkapnák is, mit érnek vele? Úgyis megkérné a bírót és az összes esküdtet a tárgyalásán, hogy verjék agyon egymást, ő meg popkornt falatozva végig nézné.

    Maga a zsáner nem új keletű, láttunk már ilyet pár filmben, és ott is tudott működni, főleg, ha valaki bírja az ilyen misztikus, psziché-fight hangulatot. Számomra mindenképp rádobott egy lapáttal a stílus miatt, és Gézát is jó volt látni zsaruként. Szerintem jól állt neki ez a szerep, sőt játsszon rendőrt máskor is, kivéve ha lehet Batman, mert akkor legyen inkább mindig Batman.

    Most pedig azt mondom, hogy...

    7/10