1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    #105710
    Nem lehet, hogy kicsit sokra tartod az állami egészségügyet? Mégis, hogy állítanának talpra egy súlyos szívelégtelenségben szenvedő 270 kilós fószert, akinek ráadásul még egy sor egyéb problémája is van, amik a kóros túlsúlyából egyenes ágon következnek, pl. epekövesség, magas koleszterin, diabétesz, trombózis, tüdőbetegségek, stb.

    Egy ilyenen nem lehet segíteni és ezt ő is tudja. Nem beszélve arról, hogy a kórházban úgyis mindenki magasról tenne rá... csak rákötnék valami infúzióra és betolnák a sarokba. A rendes egészségügyi ellátást meg kell fizetni, bár lehet itt már a drága magánklinikák se sokat tehetnének. De ő is megmondta, hogy a félretett pénzt a lányának szánja, és ha elköltené a saját gyógyítására, végképp nem tudna adni neki semmit.

    A lánya meg úgymond, nem kért a bálna apaságából, ezt ki is jelentette, sőt a halálát kívánta. Az ő szemében csak egy hájas gusztustalan b**i volt, akinek az épp aktuális pasija fontosabb volt, mint az egy szem gyereke, meg a családja. És pont ez a film lényege, hogy nem mosdatja ki a bálnát a múltbeli tetteiből, nem romantizálja a döntéseit, és nem is keres számára önigazolást. Épp ellenkezőleg: rámutat, hogy súlyosan hibázott, amit ő maga is elismer a film egy pontján. Azt is tudja belül, hogy nem alkalmas apának, hanem neki annyi már elég, ha a lánya elfogadja tőle azt a 120 ezer dollárt kártérítésként, mert ez neki már megváltásnak számít. Csak ennyit akar.