1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    #105703
    Unlocked (2023)


    Én mindig, de tényleg mindig végigtapogatom a zsebeimet, hogy megvan-e a telefonom, mielőtt leszállok egy tömegközlekedési eszközről. Jelen filmünk hőse sajnos elköveti azt a hibát, hogy ezt nem teszi meg. A buszon hagyott telefont meg épp egy elektronikai műszerész hackerzseni találja meg... aki véletlenül sorozatgyilkos is.

    Tény, hogy ennek a fickónak a kezében az a telefon egy olyan eszközzé válik, amivel teljesen gallyra lehet csapni egy ember komplett egzisztenciáját, ellene fordítani a baráti körét, kirúgatni a munkahelyéről, 0-24-ben megfigyelni, és minden lehetséges információt megtudni róla. Szóval, ha véletlenül elhagynád a telód, és egy jóképű, szemüveges, koreai fiatalember hozza vissza neked, akkor repítsd ki a szemétbe, vagy zúzasd be, mert olyan kémprogramokkal teli klónozott rémdoboz lesz belőle, ami úgy fogja tönkretenni az egész életedet, mint ennek a szerencsétlen csajnak a filmben.

    Ja, és mintha említettem volna, hogy a muki sorozatgyilkos, tehát értelemszerűen nem éri be annyival, hogy lapátra teszi az egzisztenciád. Az csak az előjáték.

    8/10