106442
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • AnuluWork #105226
    Bjork, Willem Dafoe nekem fel se tűnt, de ez a

The Northman, valami katasztrófa volt. Pedig nagyon meg akartam nézni, hiába. Több helyen annyira bugyuta az egész történet. Ez az egész bosszú dolog, rémes nagy hülyeség volt.

A "Lacrosse" viking módra volt talán az egyetlen olyan elem, amit eddig még nem láttunk semmilyen vikinges filmben. Ami még értékelhető volt, hogy az operatőr jó munkát végzett, és szerencsére nem spóroltak azzal se, hogy Izlandot a Bükkben vegyék fel ...
  • tigeroo
    Marry Me

Aszta, 2bites karakterek, hülye popzenék, de azért mégis volt benne valamiféle társadalomkritika (ugye a tiktokos, instás, közösségi médián élő csaj összejön a matektanárral, akinek még okostelefonja sincsen). JLO azért durván jó muff így 52 évesen, oké hogy gének, meg életmód de gondolom van benne jó sok dollár és plasztikai sebész keze is.

Egynek elment 6/10 kis feelgood mozi, éppen kibírható volt.
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2022.05.23. 13:05:33
  • BaliBoy
    Doctor Strange 2 (avagy a kihagyott lehetőségek multiverzuma)

Nem volt egy nagy eresztés. Ahhoz képest, hogy a film alcíme az, hogy "Az őrület multiverzumában", csak a multiverzumok hiányoztak. Ok, van egy kb. 1 perces rész, amikor átmennek vagy 25 unverzumon, de valójában talán össz-vissz 3 univerzumban játszódik a film.
    Ennél sokkal, de sokkal többet vártam volna. Őrület sem nagyon volt. Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a témából.
    Persze Elizabeth Olsent bármikor, bárhol... :)

Illetve azt elég nagy problémának tartom, hogy aki nem látta a Wanda Vision-t, az nem érti teljes egészében. Főleg Wanda motivációját, történetének a hátterét.

Ez az illuminati meg inkább szánalmas volt.

Egyszer megnézhető volt.

6/10
  • IMYke2.0.0.0
    Love, Death + Robots S03
    Ep 02, 04, 09 volt jo.
    2. sztori miatt
    4. Vicces volt
    9. Techno miatt - sztori nagyon utni es muveszi akart lenni.
  • ximix #105222
    RIP
    Vangélisz Papathanaszíu 1943-2022 (79 évesen)
  • BenedekFeco
    Love, Death & Robots S03

Oké, ez most jó volt. A maga módján mindegyik epizód tetszett. A leggyengébb talán a 3 robot volt (amit el is lőttek egy nappal előbb a YT-on), meg a swarm. A Jibaro meg WTF??? (10/10)
    Még több ilyet.

8/10
  • IMYke2.0.0.0
    [2022] - https://www.imdb.com/title/tt6710474/ -- "Everything Everywhere All at Once" (-) - (Everything Everywhere All at Once) - (-) - 4/10
    (2022.05.20) (139 perc, amerikai) - Action, Adventure, Comedy - (imdb) -- 18+

Kedvelem Michelle Yeoh-t, fiatal korom óta sok filmjét láttam - és nyilvánvalóan nem ok nélkül írták Jackie Chan és férfi karakterről Rá a szerepet, mert tényleg jól állt neki.

Film a már-már metafizikai magasságokba emelt anya-lánya kapcsolat, és úgy általában a szülői szeretet mindenségéről, erejéről.
    Amivel amúgy nem is lett/lenne baj, ha nem "Think outside of the box!" felkiáltással tálalták volna, egy nagyon rosszul színészkedő Stephanie Hsu-val, a PC és positive image és homoszexualitás jegyében - mintha nem csak a szereplőknek, hanem a Nézőnek is szólna, hogy "Tessék már a megszokottól eltérően gondolkodni!"...
    Sajnálom, de nekem már nem megy le több gombóc, már mínusz pontokat jelentenek ezek a "PC" jegyek.
  • Blasta
    Dr.Strange 2
    Hát ez se volt jó de legalább kurva gyenge volt.
    Nem pontozom, elfogadom, hogy ezeket már nem nekem csinálják.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Plusz asszem most lett elegem abból, hogy ezekben a nyomorult képregényfilmekben mindenféle szines sugarakkal lovoldozik egymást amik
    a. nem csinálnak semmit max 50 méterre repitik akit eltalál, de kárt nem tesz senkiben
    b. egy azonos ereju de ellentétes színu (lehetoleg szabályosan inverz színteru) sugárral megállítják kozépen, hogy aztán mindkét fél szétrepuljön 5 másodperc elteltével
    c. éppenhogy gyógyítanak vele vagy egyéb pozitív dolgot muvelnek, térkaput, dimenziókaput nyitnak, mert hát mindenre IS jók ezek a sugarak
    Blöeee

Belzebub Cunningscratch hozza amit kell, nem tud hibázni, de ez neki nem is feladat.
    Poénra asszem egyre emlékszem, amikor a hangjával gyilkoló szuperfaszit kicsinálják, amúgy teljesen száraz, steril a film.
    A végén a zombi strange oké volt, de amúgy mehhhh.
    Amúgy nem értem miért kellett fögonoszt kreálni Wandából?! A WandaVision-ben már oké, hogy kicsit megborult, de a végére magához tért és rendbe tette az emberségét, erre most megint lelkiismeret nélkul gyilkolja az embereket. Nem mondom, hogy nem volt jó fögonosznak, mert nagyon powerful meg minden, de akkor is, come on, egy ex-Avengerrol beszélunk.
    Na mindegy.

Hihetetlen, hogy az Infinity War/Endgame után mekkora lejtmenetet vett fel a Marvel cirkusz. Black Widow, Shang Chi, Eternals, Strange 2 azonos hulladékok, talán csak a Pók 3 ami egy értékelheto alkotás lett.
    Nekem ennyi elég ezekböl egy életre.
    Utoljára szerkesztette: Blasta, 2022.05.19. 22:38:04
  • IMYke2.0.0.0
    [2022] - https://www.imdb.com/title/tt11827628/ -- "Memory" (-) - (Memory) - (-) - 5/10
    (2022.05.12) (114 perc, amerikai) - Action, Thriller - (imdb) -- 18+

Liam Neeson, Monica Bellucci, Guy Pearce

//Közepes lett, sajnos.
  • IMYke2.0.0.0
    Beszereztem, sokat remélek tőle - de ez most, meglepett.
  • CSOCSO
    Everything everywhere and all at once.

Bemutato regebben tetszett. IMDB-n rottentomatian kb 9/10 en all! Alig vartam, hogy meglessem. Akkora fos film volt, hogy alig birtam vegig nezni. Felesegem felallt fel ora utan.

3/10. epphogy kibirtam.
  • venawov
    Láttam a uncharted filmet, nem rossz vagy jó.

TweakBox Tutuapp
    Utoljára szerkesztette: venawov, 2022.05.18. 15:37:29
  • BaliBoy
    Tenet

Hát ettől megfájdult a fejem... vagy meg fog fájdulni, már nem is tudom...Azért remélem az alkotói értették ezt a sok zagyvaságot, de mérget nem vennék rá.

4/10
    Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2022.05.16. 08:21:36
  • Synchronous
    Szerintem értelmetlen volt remakelni. Van még Kingnek annyi érdekes feldolgozatlan sztorija, miért kellett ezt megint elővenni?
  • Akra
    Teljesen rendben volt ez a remake. Szerintem határozottan jobb lett mint az első volt. Azt a pusztítást pedig Akiranal keresd. Ott kb megkapod.
  • lfjunior
    PublicAgent.20.01.07.Leanne.Lace.XXX.1080p.MP4-KTR
  • mégvadabbdisznó
    A battlemusic jó volt. A többi szerintem is felesleges.
  • hiper KOCKA
    Tűzgyújtó 2022

Már a film eleje egy hatalmas szopással indul... de tényleg. És később sem lesz jobb a helyzete szegény Csárli szüleinek, hiszen a gondolat erejével tüzet csiholni mégsem mondható túl konvencionális jellemvonásnak. Aki nevelt már közületek pirokinetikus gyereket, az tudja, hogy milyenek ezek. Csak a baj van velük. Na, de kanyarodjunk inkább a sztorira.

Alapjában véve semmiben sem különbözik az 1984-estől. Megcsinálták nekünk ugyanazt, kicsit modernebb kiadásban, és több CGI-al. Én nem éreztem ebben annyira a tüzet, inkább csak egy kis lángocska volt ez.
    Pedig a regény alapvetően remek, de amint átemelik a koncepciót a papír síkjából a vászonra, érdekes módon dimenziót veszít. Fizikálisan persze több lesz a dimenzió, viszont az izgalomfaktor és a szórakoztatóérték ezzel egyenesen arányosan kevesebb lesz. Talán mert nem jól nyúlnak hozzá. Vagy csak szar a rendezés.

Esetleg, aki a könyvet olvasta, annak eleve bukta ez a film. Viszont olyanok is elmondták a véleményüket, akik soha ki se nyitották a Tűzgyújtót, és mégsem tetszett nekik ez a mozi. Az első filmváltozat sem volt nagy durranás, na de ez... kvázi felesleges volt leforgatni. Éppenséggel meg lehet nézni, de kb. nem vált ki belőled semmit. Amit a final fightba belevittek intenzitást, na annak kellett volna a legkisebb akciót jellemeznie, a végkifejletet meg rendesen bebikázni, hogy akkorát üssön, mint a Little Boy Hirosimánál.

A filmben még el is hangzik, hogy a lány olyan erős, hogy tudna akár egy nukleáris robbanást is előidézni, erre képletesen szólva végig gyufákkal dobálózik, meg kövér cicákat gyújt fel. Kár érte, mert ezt sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni. A Stephen King sztoriknak általában van egy állati jó alapanyaga, amit aztán rendre elbasznak, amikor filmet akarnak belőlük csinálni (nagyon kevés a kivétel). És ez annyira így van, hogy még maga King is totál elkúrta a saját maga által rendezett filmjét az egyik novellájából, így örökre kulcsra zárta annak a szobának az ajtaját, amit úgy hívnak, hogy filmrendezés.

Mondjuk szó sincs róla, hogy nagy elvárásokkal ültem volna le a Tűzgyújtó elé, de ez még a közepesnél is halványabbra sikeredett. Amit a kislány egész film alatt produkált, az Pyro-nak a X-Menből egy laza hétfő délelőtt. Johnny Storm-ról meg ne is beszéljünk: ő azt hitte volna, hogy valami kabarét néz.

Oké... talán kicsit inkorrekt vagyok. Ez a tűzről pattant menyecske még csak 10 év körül van, ezért talán irreálisak az elvárásaim. Illetve nem fair felnőtt karakterekkel összehasonlítani. De akkor ne paprikázzon fel a rendező azzal, hogy jól beharangozza, hogy itt most micsoda galaxis felégetések lesznek, fekete lyukak fognak megsemmisülni, és még a retinánk is ki fog füstölni. Mert amit itt látunk, azért felesleges kormozott üvegen keresztül nézni a képernyőt: az apokalipszis elmarad, helyette kapunk egy kis levegőizzást, meg némi lángnyelvet. Ezt én a konyhában is megcsinálom, amikor elbaszom a sütést. A vásznon ennél többet várnék.

4/10
  • IMYke2.0.0.0
    A Hamlet es skandinav legendakon alapulo Amleth utan szabadon:

The Northman - 2022 - 7/10
    Mindennel egyutt 138 perc, de a Skarsgard testver es Anya Taylor-Joy, na meg Nicole Kudman femjelezte sztorit erdemes vegignezni - a shakespearies szoveg senkit se riasszon vissza, minden ertheto lesz akkor is, ha angol felirattal.
    Mellekszerepekben ott van meg Bjork, Willem Dafoe, Ethan Hawke is.
    A zene, enekek, es a nyelvhasznalat tovabb dob a hangulaton.
  • MerlinW
    Pentaverate - Netflix

Mike Myers sorozat Keegan-Michael Key-el, Ken Jeong-al stb. Többet nem is kell mondani róla, agymenés ahogy illik :)
  • MerlinW
    The 7 lives of Lea - Netflix

Kifejezetten kellemes testcserés, időutazós, nyomozós francia minisorozat.

8/10
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.05.10. 01:23:07
  • LasDen #105204
    most már nem hiszem, hogy Kang bármilyen formában is nagy főellenség lesz. A Loki eddig közvetlenül semmilyen módon nem volt hatáással a filmekre. Pedig 2 multiverz film is volt. Ha lett volna bármi ráhatás, akkor ezekben előkerül...
  • stargatelost
    Doctor Strange 2

"- lesz Black Bolt-film? :)"

Már volt :) vagyis egy sorozat, az Inhumans 2017-ből. Igaz, hogy kurva szar volt, és egy évados kasza, de ez egy tök jó cameo volt Anson Mount személyében, ő volt Black Bolt a sorozatban.

Semmilyen képregénnyel nem kell képben lenni (én sem vágom őket), csak az MCU-val. Ebbe pedig most már beletartoznak a sorozatok (meg igazából régebben is, lásd Inhumans, vagy Agents of SHIELD). Nyilván ezek nélkül is érthető a film, csak az élmény nem lesz teljes. Bár Wanda motivációja a gyerekeivel durván épített a WandaVisionra, szóval nem csodálom, ha volt, aki nem értette, hogy most mi van :D
    Azon se csodálkoznék, meg igazából szinte biztos, hogy a Loki sorozat is kelleni fog majd ilyen formában egy későbbi filmhez, lényegében ott szabadult el a multiverzum, meg a majdani főellenséget is ott vezették fel.

• repvez
    egyelöre nem látom, hogy mitöl másabb mint az első volt és mitöl lesz technikailag sokkal jobb nála és miért is kell 8 évet várni arra ,hogy bemutassák az összes részt, ebböl nem jön át, ugy meg föleg hogy csak FHD be tették fel a YT-ra.

A marveles dolgokhoz, mert amit mondasz egy részt igazad van, hogy a nagy történethez nem sokat adnak ezek a karakterek hozzá, de még is amikor arröl mondunk véleményt, hogy valami nem kerek a film storiában, mindig irjátok, hogy meg kell nézni az animáciokat , könybveket képregényeket és ott elmondják részletesen.
    ÉS lehet, hogy nem fontos karakter vagy részlet , de akkor is megakad rajta az átlag néző , hogy akkor most ez mi miért volt ki volt ez?

Ez volt a Dünében , a boba fettben is a star wars filmekben is nem csak a marvelnél. De bármelyik nagyobb sorozatos filmet ide vehetjuk, hogy nincs meg az önállo élete története a filmes storiknak, elvárják, hogy tudj mindent vagy kitaláld , vagy ha az sem megy már a fanoknak sem akkor keritenek hozzá egy magyarázatot ami mégnagyobb hulyeség mint ami az eredeti volt. ahelyett, hogy már eleve egy átgondolt loopholektol mentesen irnák meg a történetet
    Füleg ha terveznek folytatást már eleve.
  • LasDen #105201
    Dehisz ezt csinlja a Marvel. A filmjeik 99%-a érthető és élvezhető anélkül, hogy érted azt a sok lófasz karaktert, ami két megszólalás között van. Az a képregény buziknak van, hogy okoskodhassanak a többieknek, hogy "láttad, láttad? ott volt Cosmo kutya a hattérben, milyen menő mááár, aztaaaa". Most előőször volt, hogy a Strange 2 kapcsán hallottam, hogy egyesek nem értik Wandának a karakterét a filmben. Bár furcsnak találom, hogy ennyire kapcsolódik Strange2 a Wandvisionhöz, de valahol értem is a próbálkozást. Próblnak még több embert a D+ felé terelni. Vagy csak szar volt Raimi meg az író és szarul vezették fel Wandát...
  • LasDen #105200
  • IMYke2.0.0.0
    Ehhez hasonlot mormogok lassan 10+ eve IRL...

Az egesz olyan, mintha a Verne osszest eroltetnek ram, amikor csak a Grant kapitany gyermekeire akartam beulni...
  • repvez
    És valyon a többség is képben van minden felbukkano szereplövel, hogy az mikor hol és miért jelent meg a képregényekben és milyen kapcsolata van a cimszereplö életével ?
    Nem hinném, hogy a több millio mozilátogató közül, mindenki képregényfan lenne.
    És azt sem hiszem, hogy megérné a marvelnek, hogy csak annak a szük rétegnek csináljon fan servicet aki tud minden részletet.
    Ezért nem értem, hogy miért nem ugy csinálják a filemekt, hogy az is tisztába legyen velük akik csak azt az egy filmet nézi meg és nem néz utána nem olvas utána, hogy ki kicsida a filmben.
    Ezért kellene egy kerekegésznek lennie és független mindentöl a mozofilmnek elkerülve azt, hgyo bármihez is összehasonlitásra kerüljön, ogy a könyv jöbb volt mint a film és hasonlo .
  • BaliBoy
    The Batman (2022)

Istenem, ez borzalmas volt. Hosszú volt (ami önmagában nem lenne gond), vontatott (ami már sokkal nagyobb gond) és unalmas. Konkrétan szenvedtem az első 1,5 órában. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy kikapcsoljam.
    Nagyon nem jött be ez a noir stílus. Meg ez a "mindenki olyan mint... de mégsem". A "macskanő" emlékeztet a macskanőre de nem az...
    Szerencsétlen Alfredből is mellékszereplők mellékszereplőjét csinálták.
    Mondjuk én a Nolan-féle filmekért sem rajongok. Főleg az egekig magasztalt Sötét lovagért nem, aminek csapnivaló a története. De ennek a feldolgozásnak sikerült kenterbe vernie. Negatív értelemben.
    Az a baj (számomra), hogy ezekre van igény. Én meg azokat szerettem, illetve szeretném, amik teljes egészében egy fantázia Gotham-ben játszódnak.
    Az egyedüli pozitívum számomra is a képi megjelenítés, mert bár ahogy írtam, a noir stílust nem szeretem, de jól hozták a hozzátartozó képi világot.

5/10 (4-es osztályzatnál már ki szoktam kapcsolni valahol a filmet)
  • Sunrider924
    Doctor Strange az orulet multiverzumaban - mekkora f@szsag ez a cim, mivel a filmben multiverzum az volt, de hogy mitol lenne az orulet multiverzuma azt legfeljebb a cimado tudhatna ha tudna. De szerintem nem tudja. Kepregenyes anyagot nem ismerem, ott lehet van ertelme, de itt igy a film alajan semmi de semmi az egmegadta vilagon. Franc tudja lehet hangulat is kell(ett volna) hozza de ez most lepattant, az ok, hogy az ijesztgetos reszeknel voltak visszahivasok a regi Evil dead pillanatokhoz, de itt most nekem ez nem volt eleg, gondolom nem akartak fullba tolni a horrort, pedig ebbe a tortenetbe siman belefert volna szerintem. Igazabol lassan tele a puttonyom a PEGI 16-al,ugy megneztem volna ezt a filmet normalisan megcsinalva, nem igy, hogy valaki meghal de igazabol kurvara semmi se latszik belole, kilapitja egy szikla, de ezt se latjuk csak szikla lezuhan-aldozat keze lehanyatlik, jovan, kovetkezo...tokom se tudja, lehet oregszem de a sok hamis megoldastol nem tudok jollakni, talan pont ez volt a bajom vegig, hogy mivel semmi nem volt igazi meg az illuziot se adta hogy van itt miert vagy kiert izgulni. Hol van ehez az elso resz dramaja amikor a bukott, korabban arogans isten szerepben tetszelgo dokinak osszeomlik az elete, vagy a tanitvany/sorsa elol menekulo Osi varazslo dilemmaja, nekem ez a multiverzumosdi annyira hamis volt mint a hangjelekkel vivott csata, nulla feszultseg, neztem es kozben gondolkoztam hogy asitsak vagy sem...egyetlen egy pillanat volt ahol ereztem mi lehetett volna ebbol a mozibol
    amikor a ket Wanda talalkozik, na ott volt egy fantasztikus pillanat
    most akkor ezert megerte a tobbi ami elotte meg utana jott? Nem tudom, en erosen arrafele hajlok hogy nem.
  • LasDen #105195
    igen. Meg egy kisebbségnek. A többség még mindig zabálja ezt az egész koncepciót. És amíg olyan sikerek vannak, mint Pók (meg most Strange 2 is az lesz úgy néz ki), addig nincs megállás a Marvel-vonaton. Főleg, hogy Xmen és F4 még csak ezután fognak jönni. A formula működik és alsó hangon még 10 évig működni is fog...
  • IMYke2.0.0.0
    Csak nekem van herótom ezektől a crossfade/crossplay karakterektől már?
  • hawkie22
    Black Bolt létezö karakter a képregényekben, Nagy Britannia kapitányné pedig a What if...? sorozatból lett átemelve. :)
  • Kandurex
    Dr. Strange 2

10/fasza

Legjobb a Marvel cuccok között!
  • tigeroo
    Mégis mit vártál? Nem volt benne több blődség, mint az első részben. Engem mondjuk zavar hogy
    Jean-Luc Picard már 3x halt meg különféle Marvel univerzumokban
  • tigeroo
    Doctor Strange 2

Annyira nem volt valami nagy szám. Meglepődtem a horror elemeken, bátor volt pár "kivégzés" szerintem.
    Nem volt egy egy fősodrású, pörgős avengers / galaxis őrzői / egyéb nagy figyelmet kapó AAA MCU film. DE jobb volt mint egy Thor 2 vagy Shang-Chi.
  • Lantee
    Doctor Strange 2

A film közepén rájöttünk, hogy a Marvel a legnagyobb troll a világon. Srácok, ez a film egy kib*szott vígjáték!! Igaz, 43 éves vagyok, de mondjatok már egyetlen jelenetet, amit komolyan lehet venni. Haverommal sikítottunk a röhögéstől, akkora blőd baromságok vannak benne. Szerintem egy nagyon durva kokóparty közepén született a forgatókönyv, és az volt a feladat, hogy ki tud nagyobb idiótaságot mondani. Srácok, értem én, hogy védeni kell a mundér becsületét, de lássátok be, a Marvel totál hülyét csinál belőletek.
    Hangember?! HANGEMBER?! Beszarsz! A Skarlát Boszorkány. Mi vagyunk azok a lovagok, akik azt mondják...NI! Setét könyv. SETÉT KÖNYV! - dramatical music - sírsz! Amerika Kapitány helyett Nagy Britannia Kapitányné?! Mi a fasz?! És az a "vérengzés" mi volt? Prfesszor X úgy halt meg, mint ahogy a leggagyibb bollywoodi szánalmakban szoktak. És végig, minden jelenet röhej.
  • repvez
    erre gondoltam én is . igy leirva is sokkal realisztikusabbnak és logikusabbnak hangzik a motivácio a dán verzioban.
  • hawkie22
    Doctor Strange 2

Nekem tetszett, bár már az elsövel is ki voltam békülve. Beemelték a horror-elemeket az MCU-ba, nyilván nem kell itt semmi Silent Hill- vagy hasonló filmszerü elemekre gondolni, inkább kisebb ijesztgetések vannak, de eddig ilyenek nem nagyon voltak, szóval változás így is.
    A sztori nem különösebben erös, de pont elég arra, amire kell...

- America Chavez karakterét kicsit kevésnek éreztem, késöbbi filmekben, esetleg a 3. részben jobban ki fogják bontani szerintem
    - az, hogy Scarlet Witch lett a fögonosz, kicsit meglepett, a trailer alapján nem erre számítottam, de lehet, én néztem el valamit
    - Mr. Fantastic karakterével belengették volna a következö Fantasztikus négyes-filmet?
    - lesz Black Bolt-film? :)
    - Captain Carter karakterével átemeltek elemeket a What if...? sorozatból, ez is tetszett
    - azért az kemény, hogy meg merték lépni ezeket a "kivégzési" módokat, lásd X Professzor halála, MCU-filmnél nem gyakori
    - az 1. post-credit scene-l behozták Clea Strange-t, aki a képregényekben a Dr. Strange késöbbi párja és úgymond felesége lett, valszeg azért, hogy a Christine-l való kapcsolatát lezárják, illetve felvezették ezzel kvázi a 3. rész sztoriját vagy legalábbis egy részét
    - a Bruce Campbell-es cameo nagyon mókás volt, bár ezt Sam Raimi-nál már megszokhattuk, mindegyik filmjében szerepel Campbell így vagy úgy

Számomra 7/10
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.05.05. 14:54:50
  • kutyakiki81
    Doctor Strange 2.

Nekem az első se tetszett igazából, de Raimi miatt beneveztem erre is. Nem rossz film, de kiemelkedőnek sem mondanám. A Pókember többet ki tudott hozni a Multiverzumból... Azért a cameo-k jók voltak és a
    2. stáblista utáni jelenet is top. Bár az csak Evil Dead rajongóknak lesz vicces

6/10