1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    #105602
    Los renglones torcidos de Dios (2022)


    Nagyon hosszú, sok szálon futó, de izgalmas, fordulatos film, álleejtős csavarokkal. Fluor óta pedig tudjuk, hogy a csavar nagyon fontos. De itt nem is egy van... ez a film egy útvesztő, a vége felé pedig már sok is lesz, higgyétek el, de mindent egybevetve nem bántam meg az irdatlan mennyiségű sajtos pogácsát és szaloncukrot (igen, így együtt) amit az arcom mögé tettem közben.

    A műfaját tekintve: pszichothriller spanish edition. A spanyolokkal pedig én meg vagyok elégedve, ha ilyen pszicho-s filmekről van szó. Az elmegyógyintézetben történő gyilkossági nyomozás meg különösen vicces sztori, hiszen ki a franc fogja tudni, hogy bárki, aki oda belép, az normális? Ebben csak akkor lehetsz biztos, ha valakin fehér köpeny van, meg felmutatható orvosi végzettség. Vagy mégsem?

    A karakterek is nagyon ütnek, és eléggé bizarrak is. A főhős nyomozó csajjal sem volt bajom, hozta a tőle telhetőt. Viszont a logikai/problémamegoldó reléimet kiégette ez a film. Ki bír ennyi őrületet majdnem 3 órán keresztül? Szóval nem semmi agyfasz volt ez.

    7/10