1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #105581

Bár én csak egy mezei, egyszerű 3d-ben láttam, de ez a film csodásan néz ki. Bárki, aki mást állít az vak. Az a bő 1 óra, amit a Metkayina törzsnél töltöttünk bíkességben az felőlem lehetett volna még 1 óra és egy szavam nincs. Nem hiányzott az eksön. Elvoltam a világ beszívásával. Víz alatt és fölött is olyan világot ismertünk meg, amit élvezet nézni.

Persze sztoriban és háttér motivációkban még mindig nem agyban nagy, de őszintén nem is várom el, hogy mindent lepipáljon. Egy kicsit közelibb, személyesebb történet volt. Ahol a tsalád nem érződik egy buta, üres frázisnak a Halálos iramban szériához képest.

Nem minden esetben értek egyet a karakterekre jutott idővel, de Jake családja szerintem meglepően érdekesre sikerült. Nekem kifejezetten Weaver Kirije volt a legérdekesebb. Az ő sub-plotja szerintem rohadt érdekes volt és kíváncsi vagyok mit hoz még számára a jövő. Az kicsit csalódás, hogy Winslet és Curtis keveset voltak.

Felüdülés egy olyan rendező filmjét nézni, aki ténylegesen tudja, hogy mit csinál, miközben eltapsol ennyi pénzt egy filmre. Gondolok itt főleg az akcióra. Letisztult, szép és jó a ritmusa az egésznek. Nem csak céltalan cgi pusztulás van. Követhetőbb, érthetőbb.

Az üzenet Ne légy barom... mélységű néha, de igazából nincs is rajta mit köntörfalazni. Mikor megjött az ég népe az elején először túlzásnak éreztem. De nem, semmi karikírozás nincs benne, pontosan így tennénk és teszünk is, ahogy a filmben be van mutatva.

Biztos vagyok benne, hogy nem lesz 2,5 milliárdos bevétel, ahhoz túlságosan megváltozott a világ, hogy megtörténjen. Viszont ez szerintem semmit nem vltoztat azon, hogy Cameron még mindig a blockbusterek királya. Nem hiszem, hogy ezt nála bárki jobban csinálta eddig.

Én pontosan azt kaptam a filmtől, amit vártam. Se több, se kevesebb. Valószínű, még egyszer elmegyek majd rá a tesómmal...

7/10