1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #105563
    A jövő harcosai

5 év "várakozás" után végre megérkezett. És jobb lett, mint képzelnéd.... najó ne hazudozzunk.

Ha láttál elég scifit és katasztrófa filmet, akkor a sztori nagyon ismerős. A dialóg szintén. És a jelenetek is szinte az utolsó betűig össze ollózottak innen-onnan. Viszont nincs bőlére engedve, így a tempó egészen gyors. Nincs idő nagyon időzni semmin és senkin se, így a kötelező körök és flashbackek néhány szóban körvonalazzák embereinket. És őszintén ez rendben volt. Több szót nem volt érdemes rájuk fecsérelni.

Főleg az első felében rengeteg digitális környezet van sokszor digitális karakterekkel, amik a limitációk miatt szinte szó szerint videójáték jellegűvé tette. Aztán a végére egy kicsit tisztult a dolog és élvezhetőbb lett (bár én azokat is tudtam élvezni, de tudom hogy a sok cgi elitista undordik majd tőle). Az autós rész az konkrétan fasza lett. Az tetszett. A rendezés technikailag igazán kedvemre való volt, de a gyengébb film miatt ez elhomályosodik.

Egy nagyon gyenge 6/10, csak mert jön a szeretet ünnepe. :D