[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Isten tudja (ja, én is tudom: fel van írva) mikor kezdtem el, de még mindig nem bírtam végignézni a Black Adam-et.
A rettentő mód idegesítő lurkónál csak egy fokkal kevésbé idegesítőek a többiek a filmben (addig az ~1 óráig, amit eddig össze bírtam nézni, etapokkal) - a 2 egyáltalán pozitívan mérhető:
- a címszereplő
- Doctor Fate.
Az a forgatókönyv, amit egy általános iskolás összerakott volna határozott idő alatt, sokkal jobb dialógusokat tartalmazna, mint ami ebben van. De tán még a sztori se lenne ennyire tré.
//szerk.:
Egyedül azért akarom végignézni, hogy első kézből tudjam meg, igaz-e az, amit Adamről és így a filmről írtak félig-meddig spoilerként máshol. S az is jó lenne, ha valaki elpáholná már az összes szent Jófiút, mert kezdem utálni őket, annyi van belőlük.
Már nem emlékszem, melyikben - talán a Supermenes Justice League-ben drukkoltam rettentő mód a gonoszoknak, és abban volt - szerintem! - az eddig legjobban megalkotott (kinézet, viselkedés) gonosz... (amiről később kiderült ugye, hogy nem is a Főgonosz)...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.11.28. 14:52:40