1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vérpocok
    #105495
    Szerintem hanyagolnod kéne az ilyen 2 centi mélységű "kritikákat", mert az egész olyan hatást kelt, mint amikor a sör lenyelése után visszaböfögsz egy kis levet. És határozottan árulkodik a képregényfilmekkel kapcsolatos tájékozatlanságodról is. Az egyszeri kisnyugdíjas módszere ez, aki kurvaanyáz bárkire a főtéren, pedig lehet azt se tudja miért, vagy mi ellen tüntetnek.
    "Összes cgi hulladék képregény film"... ez már csak azért sem igaz, mert számos képregényfilm van, aminek remek a sztorija, jók a karakterei, van mélysége és koncepciója stb. Pl. ilyen film a Watchmen, a Sin City, ami egy kiváló neo-noir fantasy, de említhetném a Bosszúállók 3-at is, ahol még a gonosz is kap rendes személyiséget és motivációt. Ott a Holló első része, ami egy remek alkotás a bosszúról, vagy Hellboy első rész, ami szerintem Ron Pearlman egyik legjobb filmje és a humora is rendben van, továbbá Kick-Ass, ami kiválóan karikírozza magát a képregényes műfajt, hatalmas görbe tükörrel a közhelyek iránt.
    V mint vérbosszú... egy erősen politika- és ideológiakritikus alapmű, amelynek komplexitása, disztópiája, látványos akciójelenetei és katartikus végkifejlete van. Egyáltalán láttad? Oldboy? Megvan? Egy kultikus film lett belőle, nemcsak odahaza, de Hollywood is számon tartja, annyira, hogy még remakelték is.
    Logan? Joker? Ezek megvannak? Ezek biztos nem hasonlítanak az általad oly megvetett CGI hulladékokhoz. Velős történetük és mondanivalójuk van, szembemenve a pc-vel, a rendszerrel, vagy a jelenkor társadalmi igazságtalanságaival, illetve reflektálva azokra.
    Elég nagy gond, ha a te fejedben minden képregényfilm úgy él, mint szar 0 történetű CGI hulladék. Azzal egyáltalán tisztában vagy, hogy van a felsoroltak között jó pár olyan alkotás, ami képregényfilm, viszont se nem DC, se nem Marvel? Mert a véleményed alapján nehéz kinézni belőled.