106442
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Nem tudom mit pontoztam mar vagy nem de szerintem a Spiderman no way home fasza volt. Sot... az erzelmek miatt talan a legjobb volt eddig. Nemtom mire pontozzam igazan de legyen 7/10

Adam Project
    Aranyos volt. Vicces. Nekem bejott. 6/10
  • Synchronous
    Hogyne létezne. Filmes oldalakon két pofára zabálják a kamerás premier filmeket, a film topikjában meg megy az elégedetlenkedés, hogy nem lehet látni jól a képet mert túl sötét, és kérik a feltöltőt, hogy tegyen fel egy világosabb verziót.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem értettem, hogy hogy jön ide ez a klip...

//Hangalámondásoson nőttem fel én is - jártam video discoban is, pressóban is néztünk így filmeket, és később már otthon, másolt VHS kazettákon.
    //A 21. században már nem vagyok képes ilyen forrásból szórakoztató anyagot megnézni - WebRip a legrosszabb, amit hajlandó vagyok egyáltalán "leklikkelni".
  • ximix #105054
    OFF
    Desperate Housewives S08E06 Witch's Lament
    https://youtu.be/aRyu510X30k
    Lehet félre értem a helpet
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Én speciel megtudok nézni gagyi minőségben is filmet, anno falun a gyerekkori osztálytársam apja, aki "A Pöstön melózott" hozott haza másolt hangalámondásos VHS filmeket, azon edződtünk, így amikor ingerenciát érzek a nosztalgiára, akkor megnézek egy mai gyöngyszemet ilyen kamerás verzióban

• IMYke2.0.0.0
    Help please...
  • ximix #105052
    Miauu
  • IMYke2.0.0.0
    Létezik egyáltalán még olyasmi ebben a világban - és ha igen, vannak olyan igénytelenek, akik ilyesmire időt, sávszélességet pazarolnak?!
  • Synchronous
    Kivéve, ha valaki kamerás verzióban nézi. :D
  • LasDen #105049
    nemtom, a batmanben mindent látni, amit látni kell. totál jól állt a filmnek az éjszaka.
  • repvez
    pont erről beszéltem, hogy attól, hogy valamit darkosra csinálnak még nem kellene tiszta feketére csinálni az egész filmet , hogy kivehetetlen legyenek benen az események.
  • AnuluWork #105047
    Mátrix: Feltámadások

0/10
  • Mentol
    Ez megvan? :-D
  • IMYke2.0.0.0
    [Boven nem vagyok boomer, sajna, de lejjebb irtam, nekem is Tobey-felek jottek be.]

Elozo kirohanasra meg:
    Film/sorozat nezo es fuggo vagyok - sztori nelkuli ipari hulladekok kihagyasa mellett minden mast megnezek, amibol "valami elkap" ott es akkor, amikor nezhetot keresek, olvasgatok.
    Nem neztem, nem is fogok minden kepregeny filmet megnezni, nem vagyok egyik "vilag"/"univerzum" rajongoja sem...
    Megis, ez alatt a hosszu hetvege alatt ujraztam a teljes Nolan Batmanologiat. A maga ~7 ora 40 percevel.
    (Anne Hathawaynek vannak szep pozai, arcai - de Halle Berry utan a legrosszabb Macskano)
  • viizo
    Spider-Man: No Way Home / Nincs hazaút

A hype vonatra felülve anno már majdnem megbántam, hogy nem moziban néztem, de a produkciót látva így utólag ez már egyáltalán nem baj. Voltak szép és voltak jó pillanatai, de a hihetetlen box-office robbantás nagy eséllyel csak a behozott nosztalgiának volt köszönhető, ami feldobja valamelyest, mert más sajnos nem indokolja.
    Az összképet elcsapja a szokásosan műanyag Marvel féle CGI, a mindenhonnan visszaköszönő, még sima a háztetőknél is visszaköszönő green screen, a totálisan plasztik, fizika nélküli gumivilág. Boomerként emiatt nálam még mindig a Tobey féle első Pókember-trilógia a nyerő, ezek az újak csak délutáni matinénak alkalmasak.

10/6
  • LasDen #105043
    mert szeretem a filmeket. Nem szeretem a horror filmeket, de szoktam nézni azt is. Nem szeretem a musicalt, de néha becsúszik. Szeretem a szuperhősöket, a képregényeket, így 1-1 db mindig fog esélyt kapni. Még akkor is ha marvelt már nem bírom teljesen. Nem azért nézem meg, hogy fikázhassam, hanem mert kíváncsi vagyok rá milyen lett.
  • Kongy
    Na látom kijött a virágbolti No Way Home, indul is a fikaáradat. :D Én nem vágom, ha szkeptikusak vagytok a Marvel irányába, akkor minek nézitek meg? :D Engem rohadtul irritál Adam Sandler. Kerülöm nagy ívben a filmjeit, még a trailereket sem nézem meg. De itt egyesek tényleg sportot űznek abból, hogy megnéznek olyan filmeket, - amikről tudják, hogy nem fog nekik tetszeni, - csak azért, hogy aztán fikázni lehessen a neten. :D Nem értem, de ok.
  • IMYke2.0.0.0
    Nalam TH-val:
    2017 - Homecoming - 7/10
    2019 - Far From Home - 7/10

//Amugy meg a TM-es reszeket jobban birtam.
  • IMYke2.0.0.0
    Porog a credits, es vele a De La Soul "Magic Number"-e.

Spider-Man: No Way Home - 4/10
    A legrosszabb es legfeleslegesebb ujkori pokica lett.
    Feleslegesen hosszu, a multiverzum meg mindig ciki, sok volt a nyaladzas is a szereplok kozt.
    Hogy azt mar ne is mondjam, hogy fura, ha PP = Pokember, akkor ha elfelejti a Fold az egyiket, a masikra miert emlekeznek... Nem idoutazas tortent ugye. Kicsit roka fogta csuka.
  • LasDen #105039
    Spider-Man: No Way Home

Újfent emlékeztetett a film arra, hogy miért számoltam le többé-kevésbé a Marvellel. Már nem olyan szórakoztató, mint régen volt. Vagy már nem annyira.

Az első fele a filmnek még konkréten élvezhető. Vannak poénok, amiken én is nevettem, be merem vallani :D Aztán egyre inkább silányul a film. Bugyuta öntömjénezés teljesen jellegtelen harcokkal. Ez a fanszervíz és nosztalgia vonat inkább taszított a végén, mintsem be húzott volna.

5/10
  • Sequoyah
    "semmi hatása nincs semminek"
    Ez kb egybevag azzal amit mondtam, hogy valami extra hianyzik a tortenetbol, hogy kiemelkedo legyen.

"mitöl is volt ekkora nagy ugrás a fejlödésben"
    A tul sok CGI-nel nem is a technologia alkalmazara ertettem, hanem erre hogy a mostani vilagbol hirtelen Star Trek lett Maga a CGI jol nez ki, tetszett, csak igeny nem volt ra. A dizajn meg mintha egy gyerek fejebol pattant volna ki hogy "cool" legyen. A megvalositas az mondjuk jo lett.
  • repvez
    Ami nekem nem tetszett az az , hoyg szinte semmi hatása nincs semminek , tehát, csak ez a pár karakter élete , de nagyon az sem , mert a végén mindenki ugyan ugy maradt.
    A CGI meg egy kis utomunkát még elbirt volna, sokszor látszott ugy , hogy a karakterek körvonalánál lűtsuodott a zöldes háttér vagy legalább is elütött a háttér fényeitöl szinte külön sikban voltak.
    Illetve arról nem tesznek emlitést, hogy mitöl is volt ekkora nagy ugrás a fejlödésben , hogy 30 év alatt a ma is létező technologiátol eljutottak ehhez a hiperurhajokig .
    Ahogy irtad, jobb lett volna ha egy kicsit a földön ragadnak ezzel az idöugrással.
    Meg maga az egész film eléggé önzöre sikeredett és nem veszi figyelembe, hogy egy ember hibája miatt egy egész civilizácio fejlödését veszi semmibe.
  • Sequoyah
    The Adam Project (2022)

Nem hoz semmi ujat az asztalra, de egy becsuletes iparosmunka. Van ertelmes tortenete, a szineszek/karaketerek jok, es a film latvanyos. Bar a CGI-t szerintem tulzasba vittek, kicsit tobb realisztikussag jot tett volna.
    Ryan Reynolds hozza a szokasos szovegeleset, ami itt sokkal jobb es lazabb, mint legutobb a Red Noticeban volt, ahol eroltetett volt az egesz. (bar hosszu tavon nem tetszik a trend hogy az o dumajara epulnek a filmek...)

Valami hianyzik belole hogy tenyleg emlekezetes mozis blockbuster legyen (talan egy csavar a sztoriban, vagy csak nagyobb marketing nehany mas blockbustert elnezve), de egyebkent streamingre tokeletes.

7/10
  • Samurai84
    Batman 5/10

Kezdem azzal, hogy a kedvenc képregényhősöm, így hát volt elvárásom, nem is kevés.

Ami jó: *Macskanő karaktere. Ez igen! Ezt így kellett vászonra vinni. Atletikus, ravasz, kétszínű, minden helyzetből hasznot húzó miauéla. Kicsit féltem, hogy Zoe Kravitz majd elrontja, de nem miatta ment el a film...
    *Pingvin. Ő is jó lett, bár kevés szerepe volt, olyan mintha egy olcsó sidekickje lett volt a Falcone-nak, pedig azért több az a karakter.
    *GOTHAM. Igen, így nagybetűvel. Marha jó lett, tökéletes. A város annyira sötét, amennyire a benne élők.
    * Néhány bunyós akciójelenet. Nem vitték túlzásba, erős pofonok, és azért a Bat is sérül. Ez így korrekt.

Ami már nem annyira jó: * Batman, Gordon, Falcone, és szinte mindenki más. Mintha elfelejtettek volna színészkedni vagy nem tudom... A fejek amiket Batman vág, meg ahogy reagál dolgokra... Mintha be lenne nyugtatózva az ember (szerintem pedig Rober P. jó színész)
    *Hangulat. Jó ez a krimi vonal, de szerintem sokat akartak vele, és emiatt sokszor leült a film. A Nolanes Batmanben is van egy kis nyomozás, de éppen csak annyi amennyi kell. Itt végig nyomokat elemzünk, kódot fejtünk, embereket hallgatunk ki, stb. Sok. Elvesznek a karakterek. Nincs más cselekmény, csak nyomozunk, majd a végén összecsapunk. A kevesebb több lett volna.

Ami érdekes, hogy a Gotham sorozat is hasonló hangvételű és az meg nagyon-nagyon tetszett (ott kb. minden színész JÁTSZOTT)

Érzem, hogy mit akartak ezzel a résszel összehozni, és örülök, hogy sokaknak tetszik és megértem, de sajna engem nem tudott a székbe szögezni. Bármelyik másik Nolan film végig leköti a figyelmem, a Burton-ös Batmanek meg pláne, de ez nem ült sajna. Kicsit csalódott vagyok, mert ritkán készül Batman film, és nem értem hogy a DC és a Warner, miért nem képes egy olyan klasszikust összehozni mint Tim Burton...

Bármelyik képregény jobb mint a filmek, és ez sajna egyelőre nem változott.
  • LasDen #105034
    The Adam Project

Meh. Közép kategória a köbön. Ha a Deadpool 3 is ilyen lesz, akkor meg érte ez a Levy gyerek....

5/10
  • LasDen #105033
    de senki nem mondta, hogy össze akarják fűzni őket. Főleg, hogy a Joker a 80-as években játszódik, míg a Batman a jelenben. Tehát Joker valami 60-70 éves fószer lenne...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2022.03.13. 08:00:03
  • hvitya
    Batman 9.5/10

Nekem nagyon bejott. Pattinson nagyon jol hozta a szerepet meg ugy mindenki.
    A nolan fele batman is eleg dark volt de ez hatvanyozottan. Es jol allt neki.

Bejott hogy inspiracio a nolan filmek voltak hangulatban de kepi vilagban erosen meritett az Arkham jatekokbol is.

Az is jo volt hogy agyatlan akcio helyett inkabb egy krimi-thriller volt. Picit lassubb de folyamatosan kibontakozo cselekmennyel. Ami fura volt a vegere hogy a csavarnak is volt mar csavarja nehez volt eldonteni hogy ez mar a vegjatek vagy most akkor megint jon egy ujabb fejezet a sztoriban:)

• repvez
    ha nem akkor meg nem is értem, hoyg minek akarják összefüzni, Ha van egyáltalán koncepcio ezeknél a DC més MCU filmeknek akkor azt kellen lennie, hogy ha a történetet láttuk menynire össze kutulják és értelmetlen dolgokat csinálják akor legalább a szereplöket ne váltogasság benne mármint azt aki eljátsza.
    Egy sorozatnak pont az a lényege, hogy a karakterek mindig azok maradnak az elejétol a végéig, és ha szinkronos akkor aszinkronszinész is vele marad.
    Persze olyan esetekben el lehet térni amikor meghal az adott szinész , de olyankor is láttunk már rá példát, hogy le tudnak vele forgatni pár olyan jelenetet , hogy legalább felvezetik a helyettesét.
  • viizo
    Spoileres, csak ha tényleg kíváncsi vagy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jokerre volt utalás, sőt - de nem a Phoenix-félére (más játssza ebben a karaktert)
  • mégvadabbdisznó
    Volt valami utalás benne a Phoenix-féle Jokerre? Találkozni fog a jövőben a két film?
  • LasDen #105028
    The Batman

Úgy érzem, hogy azért találnék legalább 1/4 órát a filmből, amit le lehetne csipkedni belőle, de így sem érződik úgy, hogy túl lépné a kereteit. Bár a nyomozósdi része annyira nem nagy kaland, de a világ és a karakterei el húzzák azt is, így nem érzed a csorbát annyira. Pattinson nagyon jó Batman, kevésbé jó Bruce Wayne. Bár ebben a világban Bruce nem az a nagy lábon élő filantróp gazdag ficsúr, mint általában elő szokták adni. Még. Gordon sajnos a rendőrön túl nem lett megismerve. Selina nekem nagyon nem adta. Semmi kémiát nem éreztem a karakterek között, viszont maga Selina is nagyon lapos volt. Bale-Hathaway sokkal jobb páros voltak, pedig az is fura volt.

Rendezésben nagyon rendben volt. Reeves egy nagyon jó rendező és ezt most is megmutatta. A Pingvines üldözéses jelenet szerintem kurva jó volt. Azzal a rengeteg közelivel, ablakokból, visszapillantókból látott reakciókkkal nagyon menő lett. Imádtam. A következő 6-8 évre meg van Reevesnek, hogy mivel foglalkozik majd. Ez már az első héten eldőlt. A vége elég egyértelművé teszi a folytatás kiben létét, amit nem tudok szeretni, de ez van. Erre van igény...

7/10
  • IMYke2.0.0.0
    The Adam Project - 2022 - 107 perc - 7/10

Meglepoen szorakoztato film volt. Nem voltak nagy elvarasaim, de hozta - a vegen majdnem 8-ast is adtam, szentimentalis okok miatt (aki vesztett mar egy/ket szulot...). Jot tett a filmnek a kivalo casting is.
    A kis Walker Scobell gyerek jol tolta.
  • Mentol
    Ez tán jó lesz! :-D
  • Jim Morrison
    "olyan sötét lesz, hogy majd azt is találgatni kell , hogy mit is láttam"

ebből a szempontból nem volt semmi probléma, nem egy trónok harca s08e03 :)
  • repvez
    én is meg akarom majd nézni, de az elüzetesekbol eddig nekem az jött le, hogy olyan sötét lesz, hogy majd azt is találgatni kell , hogy mit is láttam, sztem az , hogy valami darkosra csinálnak azt nem szo szerint kellene venni, hogy akkor mindetn sötétbe vesznek fel.
    DE igen az nekem is pozitivum, ha probálnak a földön maradni, ezért is nekem az elsö Batman az alap és az etalon a többi az vagy gagyi volt, vagy már annyira elmentek fantazia világába, hogy már azt nem lehet értelmezni a földi viszonyokra ahogy a supermannel és a többi superhossel találkozott.
    Batman azon kivul , hogy gazdag semmi superképessége nincs csak a technikája ami semmi urbéli cucc csak földi fejlett technika amit a cége fejleszt.
    ÉS ezt felejtik el amikor sugárzó forráshoz páncélt csinálnak neki, de a arca meg szabadon van és nem hal meg
  • Jim Morrison
    The Batman

Nagyon nagyon vártam már ezt a filmet. Az első előzetest is vagy 100x láttam, az elvárásaim ennek megfelelően baromi magasak voltak. Egy dark, nyomozós batmant akartam és oh boi. Hogy ez még annál is több volt!

Az első 2 percben, ahogy felvezették batman karakterét érezni lehetett, hogy ez nem az a könnyed akciófilm lesz, mint az eddigiek.

Spoilerezni semmit sem akarok, így inkább csak kiemelném, hogy Pattinson szerintem nagyon jó Batmant hozott. A járása... oh a járása.... tökéletes ^^. Remek, hogy sokkal emberibb karakter, nem egy "szuperhős" tele high tech kütyüvel, ez a sufni tuning kocsin és páncélon is látszik. Egy rossz szavam nem lehet rá, de a többi színés is remekül alakít. Colin Farrellt tudnám még esetleg kiemelni, kb felismerhetetlen, de nagyon jó döntés volt így elmaszkírozni (hangjáról se ismerni meg). Rengeteg helyszín, a díszlet, a jelmezek egytől egyig remekül ki vannak dolgozva.
    3 órás film, lassabb tempót diktál, hagy időt a cselekménynek, de így sem éreztem egyik jelenetet sem túlzottan elhúzottnak.
    Imádom ha játszanak a fényekkel a filmekben és ez itt nagyon jól sikerült, gyönyörű jelenetekkel van tele a film, illetve a zene is nagyon passzol, de ebben már az előzeteseknél biztosak lehettünk :)

Még párszor biztos megnézem, imádtam minden pillanatát.
  • LasDen #105022
  • Bokafix2
    Projekt Gemini (2022)

Mostanában divat lett bojkottot hirdetni az orosz termékekre, én viszont nem tettem, és megnéztem a jelen filmet. Bár ne tettem volna. Ez a valami bűn rossz. De nem azért mert orosz, hanem mert egyszerűen szar az egész rendezés, szarok a szereplők, és a sikeres hollywoodi sci-fiket próbálja erőltetetten másolni, de annyira szerencsétlenül, hogy a fejem fogtam közben. Kerüljétek.

1/10
  • LasDen #105020
    Last Night in Soho

Tök jól indult a dolog, érdekes volt és szép. Aztán úgy a felétől elkezdett lefelé haladni a lejtőn. Anyat igazán szép ruhákba öltöztették az egész filmben, az tetszett. Aztán földbe állt...
    De a film tanulsága, hogy nem baj ha őrült vagy, amíg az igaz...

5/10
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2022.03.05. 20:57:28
  • Bokafix2
    No Exit (2022)

Egy lassú tempóban kezdődő, végül pedig nagyon eldurvuló, feszült thriller. Örülök, hogy sikerült meglepnie, mert szerencsére nem lehetett előre megállapítani, hogy mi következik. Nem volt túlzottan kiszámítható, és ez jó. Jól építették fel a szituációt és a körülményeket is. Tetszett a hóval befedett autós pihenő, miközben este volt és dúlt a vihar. Az ott rekedt szereplőket is jól építi fel a rendező, és nincs nagyon elnyújtva sem, így nem válik unalmassá.

7/10
  • LasDen #105018