1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Synchronous
    #105479
    Tegnap megnéztem az első Halloween filmet, ami a legmagasabban pontozott a széria részei között, (7.7) de őszintén szólva, az első órában nem történik szinte semmi. Michael csak feltűnik itt meg ott, és néz nagy sejtelmesen a maszk mögött. Csak egy üresjárat az egész film. Majd az utolsó fél órában halál gagyi módon legyak 2-3 embert és vége főcím.

    Viszont én speciel nem tudnék erre 5 pontnál többet osztani, még nagy jóindulattal sem. Pedig vannak régi filmek szép számmal, még régebbiek mint a Halloween, amelyeknél teljesen jogosnak tartom a magas számokat: pl. Star Wars: Új Remény, A Cápa, 12 dühös ember, Keresztapa, A Jó a rossz és a csúf, Híd a Kwai folyón, A hét mesterlövész, Pokoli torony, stb...

    De ennek a filmnek a megnézése nekem az unalomtengeren kívül mást nem okozott. Mondjuk nem tartom én különösen jónak ezt a legutóbbi részt sem, de ha valamelyiket újra kéne néznem a kettő közül, nem kérdés, melyiket választanám. Azt meg már régóta kommunikálták a készítők minden platformon, hogy ez az új film más lesz mint az előző részek, mert mást akartak csinálni. Merthogy kicsit unalmas ugyanazt a koncepciót századjára is leforgatni. Szóval ez legalább lett valamilyen, nemcsak egy sokadik klónja ugyanannak a zs-kat. cselekményrendszernek amiben tobzódik az összes Halloween film.