1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hawkie22
    A tizenhármak (2022)

A sztorit mindenki ismeri, hetekig ez ment a híradóban anno a tizenkét barlangban rekedt thai fiúról és az edzöjükröl. Így tudni lehetett ugye a sztori végét, mégis, filmen megnézni ugyanezt teljesen más élmény volt, mint híradóban értesülni az épp aktuális lépésekröl és eredményekröl.

Szerintem jó lett a rendezés, semmi pátoszos dolog nem volt (valszeg azért, mert nem amerikaiak voltak a föszerepben, hanem brit és thai búvárok). Orvosként pedig azt tudom mondani, amilyen megoldást a végén választottak, hogy kihozzák a fiúkat... tökös volt a doki, az biztos. De a többiek is. Én biztos nem mentem volna le értük, klausztofóbiám lett volna, az tuti. De mondjuk nem is vagyok barlangi búvár. :D

A film jó volt, tetszett, lekötött arra az idöre, amíg néztem. Nem többször nézös, de ez nem is az a téma, amit többször kéne nézni. Egy estére viszont tökéletes kikapcsolódás.

8/10