1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hawkie22
    Doctor Strange 2

Nekem tetszett, bár már az elsövel is ki voltam békülve. Beemelték a horror-elemeket az MCU-ba, nyilván nem kell itt semmi Silent Hill- vagy hasonló filmszerü elemekre gondolni, inkább kisebb ijesztgetések vannak, de eddig ilyenek nem nagyon voltak, szóval változás így is.
    A sztori nem különösebben erös, de pont elég arra, amire kell...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- America Chavez karakterét kicsit kevésnek éreztem, késöbbi filmekben, esetleg a 3. részben jobban ki fogják bontani szerintem
    - az, hogy Scarlet Witch lett a fögonosz, kicsit meglepett, a trailer alapján nem erre számítottam, de lehet, én néztem el valamit
    - Mr. Fantastic karakterével belengették volna a következö Fantasztikus négyes-filmet?
    - lesz Black Bolt-film? :)
    - Captain Carter karakterével átemeltek elemeket a What if...? sorozatból, ez is tetszett
    - azért az kemény, hogy meg merték lépni ezeket a "kivégzési" módokat, lásd X Professzor halála, MCU-filmnél nem gyakori
    - az 1. post-credit scene-l behozták Clea Strange-t, aki a képregényekben a Dr. Strange késöbbi párja és úgymond felesége lett, valszeg azért, hogy a Christine-l való kapcsolatát lezárják, illetve felvezették ezzel kvázi a 3. rész sztoriját vagy legalábbis egy részét
    - a Bruce Campbell-es cameo nagyon mókás volt, bár ezt Sam Raimi-nál már megszokhattuk, mindegyik filmjében szerepel Campbell így vagy úgy

Számomra 7/10
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.05.05. 14:54:50