1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Samurai84
    Batman 5/10

Kezdem azzal, hogy a kedvenc képregényhősöm, így hát volt elvárásom, nem is kevés.

Ami jó: *Macskanő karaktere. Ez igen! Ezt így kellett vászonra vinni. Atletikus, ravasz, kétszínű, minden helyzetből hasznot húzó miauéla. Kicsit féltem, hogy Zoe Kravitz majd elrontja, de nem miatta ment el a film...
    *Pingvin. Ő is jó lett, bár kevés szerepe volt, olyan mintha egy olcsó sidekickje lett volt a Falcone-nak, pedig azért több az a karakter.
    *GOTHAM. Igen, így nagybetűvel. Marha jó lett, tökéletes. A város annyira sötét, amennyire a benne élők.
    * Néhány bunyós akciójelenet. Nem vitték túlzásba, erős pofonok, és azért a Bat is sérül. Ez így korrekt.

Ami már nem annyira jó: * Batman, Gordon, Falcone, és szinte mindenki más. Mintha elfelejtettek volna színészkedni vagy nem tudom... A fejek amiket Batman vág, meg ahogy reagál dolgokra... Mintha be lenne nyugtatózva az ember (szerintem pedig Rober P. jó színész)
    *Hangulat. Jó ez a krimi vonal, de szerintem sokat akartak vele, és emiatt sokszor leült a film. A Nolanes Batmanben is van egy kis nyomozás, de éppen csak annyi amennyi kell. Itt végig nyomokat elemzünk, kódot fejtünk, embereket hallgatunk ki, stb. Sok. Elvesznek a karakterek. Nincs más cselekmény, csak nyomozunk, majd a végén összecsapunk. A kevesebb több lett volna.

Ami érdekes, hogy a Gotham sorozat is hasonló hangvételű és az meg nagyon-nagyon tetszett (ott kb. minden színész JÁTSZOTT)

Érzem, hogy mit akartak ezzel a résszel összehozni, és örülök, hogy sokaknak tetszik és megértem, de sajna engem nem tudott a székbe szögezni. Bármelyik másik Nolan film végig leköti a figyelmem, a Burton-ös Batmanek meg pláne, de ez nem ült sajna. Kicsit csalódott vagyok, mert ritkán készül Batman film, és nem értem hogy a DC és a Warner, miért nem képes egy olyan klasszikust összehozni mint Tim Burton...

Bármelyik képregény jobb mint a filmek, és ez sajna egyelőre nem változott.