1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BenedekFeco
    Matrix Resurrections

Beigazolódott az, amit az első trailer megjelenésekor gondoltam. Elcseszték, nagyon. Mondom ezt úgy, hogy én bírom a 2. 3. részt is, amiket ugye máshol azért elég szarnak szoktak mondani.
    Ez valami katasztrófa lett. A sztori erőltetett, a színészek gagyik élen az új figurákkal, de Neo is ott van szorosan. A mosdós jelenet a sárga Morpheus-szal...WTF? Kb, mint egy egy elsőfilmes, kezdő színész túljátszva.
    Látványt tekintve a 20éves első rész is fényévekkel van a 4. rész előtt. És nem azért mert mai szemmel is áll leejtős lenne a technika, hanem mert tele van "Cool" és egyedi jelenetekkel. Ebben az új részben semmi egyedi nincs, egy pillanat nem marad meg bennem 5 perc múlva. Mint egy átlagos akciófilm sci-fi elemekkel, az unalmasabb fajtából. A gépeknél is rámentek az "alien" designra. (Értsd jól! :-D )
    Csalódás, de nem is számítottam másra

3/10
    Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2021.12.22. 17:19:26