[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Blood Red Sky
A főszereplő tényleg hasonlít Noomi Rapace-ra, amikor megláttam, én is kicsit elbizonytalanodtam, pedig tudtam, hogy nem ő játszik benne. Szóval nem, nem a Prometheusos csaj volt a főhős :)
Amúgy fasza volt, tényleg nem láttunk még ilyet, szóval már csak az újszerűség miatt is jó volt, de egyébként sem volt különösebb gond vele, amit ígért, azt hozta. Csak az a kurva két óra már megint, nem igaz, nem lehet másfél órás filmeket csinálni ma már (jó, a most kijött Nic Cage-es Pig pont annyi volt)
Jah, meg az a rohadt a flashforwardozás is, igazán nagyszerű, amikor látjuk a film végét a legelején. Itt ráadásul még full béna is volt, egyrészt a kissrác miatt, aki pont akkor élénkül fel, amikor már nem a flashforwardban vagyunk, ehh... meg Farid is, már a legelején mondani kellett volna, mik vannak a gépen, hát úgyis kiderül, amikor bemennek baszki... de a nyomorék flashforward miatt nyilván nem így írták meg...