[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tomorrow War
Chris Patt játszik benne, megnézem... Még egy monsta' film, főleg megnézem...
Ahogy érkeznek be a kritikák, a woke szaGértők már élesítik is a billentyűzetet mivel Chris eléggé konzervatív felfogású és a filmben is egy középosztályú "átlag Joe" ex-tudós/tanárt játszik fehér feleséggel, kislánnyal. Szóval "ideális" családmodell... REEEEEE :) Pedig ezt leszámítva eléggé (túl) képviselve van a "diversity"...
Akinek bejönnek a Battleship, meg a Battle: Los Angeles típusú "inváziós" filmek, annak szerintem ez is tetszeni fog. Persze szét lehet szedni, meg lehet vadászni benne a logikátlanságokat (annyira azért nem kell vadászni :) ) de tudjuk, hogy ezektől a filmektől mit várhatunk és azt hozza is. Már eleve az alapfelállás egy időutazásos paradoxon...
Jó a látvány, én még elbírtam volna több/nagyobb tömegjelenetet a szörnyektől, mint amikor megrohanták a "falat". De ugye itt is megvan, hogy az első találkozásnál baromi szívós/golyóálló az idegen, fél órával később meg szinte 9mm-essel "robbantják" le a fejét...
Ugyanúgy megvannak a tipikus Hálivúdi klisék, és egy kicsit lassan indul be (2óra pluszos), de én végig jól szórakoztam.
Péntek esti mozinak teljesen jó.
7/10
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2021.07.02. 21:58:03