[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Aki annyira hanyatt esett az Oxigén című film csattanójától, az tuti hogy szűz ebben a film műfajban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden egyes klónozós/"én vagyok ő" scifiben dettó ugyanezek a dialógusok és rejtett utalások kerülnek sorra, mint itt is.
Hold, Feledés, Emlékmás, A sziget... Ezerszer láttuk már.
Főszereplő nem emlékszik a múltjára, felvételekből tud csak csemegézni, inkubátorban ébred, titkolóznak előtte... A folyton mutogatott gumós klón egér meg csak ráadás. (Alien 4 örökre a tudatunkba véste, hogy ezek a képsorok mit jelentenek.)
Ettől függetlenül nekem is tetszett a film. Hangulatos. De semmi váratlan fordulat nincs benne.
Továbbá néhány jelenet tényleg miaFOX volt úgy számomra, ahogy mások által említetten is, mint például a kék kencés bökő visszapattintása, vagy a végén...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor már 1% ALATT van az oxigén, de a csaj még percekig eszméleténél lazán beszélget a géppel meg még ott kotorászik. Miközben jóóóóval előtte már hallucinált meg elájult.
Bár ezt be lehet tudni annak, hogy ez az egész SIKER csak hallu volt, és már meghalt. A záró képsor is túlzottan idilli és erősen kontrasztos ahhoz, hogy igaz legyen.