1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Rocketman

2018-19-es évben két, témájában hasonló de megvalósításában messze különböző alkotás került elő, kettő, a világot és a zenét alapjaiban megrengető énekesről. A Bohemian Rhapsodyt láttam először, és zeneileg hozzám az jóval közelebb is áll. És bár az a film rám jobban hatással volt, azt el kell ismernem, hogy a Rocketman, sok szempontból jobb. A legfőbb erőssége, hogy bátran mer beszélni drog, alkohol és szexfüggősségről, homoszexualitásról, és ez az, ami nagyon hiányzott a másik alkotásból. Csodát egyik forgatókönyvtől sem várhatunk, a szokásos felemelkedés-bukás-észhez térés történetről van szó. Ezen felül a többi szerintem már csak ízlés kérdése lehet.

Ami itt kevésbé tetszett, az a zenék, nem voltak rosszak, de kevés volt a kiugró, katartikus pillanat. Ami nagyon jól állt neki, az a színészi játék, legalábbis a főszereplő tekintetében (a többieknél azért már volt problémám). Teljes átlényegülés, Taron Egertont eddig is szerettem, de hogy ilyen szintű színész zseni, azt nem gondoltam volna. Az, hogy végig ő énekelt, pedig csak hab a tortán. És ami a legjobb része volt a filmnek, az maga a látvány és a vágás. Dinamikus, színes, táncos, minden pillanata látványos, ott dübörög a zene a képkockákban.