Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
szerintem meg pont ez az erénye a filmnek, hogy nincs benne a szokásos, felesleges drámázás, szerelmi szál, stb.

Per Aspera Ad Inferi.

Greyhound
5/10

Megint egy újabb green screen "förmedvény". Story végig 1 szálon fut, semmi plusz tartalmat nem bont ki, van némi izgalom, de nagyon nehéz azonosúlni vele, a németek annyira démonizálva vannak, hogy őket nem is mutatják. Ha nincs Tom Hanks, akkor ez egy középszer alja lenne, mint a Midway, illetve történetben még jóval az alatt van. Másfél óra az egész, nekem nagyon nagy csalódás és nagyon összecsapott munkának tűnik, pedig ebben sokkal több lett volna.
AnuluWork
Igazából ott elqurták a végét. Egy nagyon jó film volt a pókig ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

repvez
Én is megnéztem ezt a project power filmet.
Nem volt egy nagy eresztés, föleg a sztárokhoz mérten akik szerepeltek benne, csak ugy mint a THe old guard-ban . Klisés és helyenként átgondolatlan történések.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A propagandához meg csak annyit, hogy aki tagadja, hogy nincs benne semmi ami a fehérek ellen és a feketék mellett szol az eléggé strucc modon homokba dugja a fejét és nem is akar tudomást venni róla. a filmben is 3 rész is volt ami a cselekményhez semmi köze se volt, de jol mutatja a feketék felfogását és bemutatják, hogy ez lenne a követendő példa.
ÉS ugy általában mostanában minden film tele van ilyen PC-s és BLM es és LMCQBWT agymosással. ha nem akarod keresni akkor is az orrod elé dörgölik. És ez már nagyban megy a disney már bisex mesét gyárt, akkor ez mi ha nem agymosás már kis kortól, mikor régen az iskolában max 12 évesen kezdték a felvilágositást a sexualitásra itt meg már 4-5 éveseknek tolják a szemébe a "másságot",hogy gondolkodás nélkül elfogadja és esetleg be is álljon a sorba.
Az egész világon forditva ülnek a lovon, aki nem áll be a sorba azt eltávolítják és nincs ez máshogy itthon sem, elég az SG-t nézni, ha egy film hir alá irsz egy nem PC komenntet vagy csak megkérdőjelezed a főszereplő választást akkor már törlik is a kommented
CSOCSO
Na most nem azert de a ghost in the shell azert jobb film mint a project power.
Ha mas nem mar latvany miatt legalabb 1 pontszam kulonbseg kene, hogy legyen ha nem kettonek!

repvez
bocs de ezt nem hagyhattam ki 😄
Sziasztok 😊 Lánykéréshez keresek filmet egy romantikus este után 😊 Köszönöm szépen mindenkinek! 😊
Bokafix2
Senki nem állította, hogy ez egy univerzálisan csúcsfilm. Csak ha értenéd is a szöveget amit elolvasol, akkor látnád, hogy az általam korábban nézett nagyon gyenge filmekhez lett hasonlítva, és azok közül lett kiemelve. Ha a Netflix nem tud mozifilmeket gyártani, akkor legközelebb nem nézel Netflix-es filmeket. Ilyen egyszerű.
Szerintem senki nem veszi alapul a te ízlésedet, aki ebben a topikban filmekről ír, ergo nem értem, miért vagy meglepődve, ha nem olyan értékelés születik, ami neked megfelel.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

akkor nézegesd a netflixes csúcsmozidat és mondogasd magadnak,hogy milyen fantasztikus film
Synchronous
vagy Lone Survivor...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

extra sensory
Én a Sólyom végveszélyben-hez tudnám hasonlítani a koncepciót: viszonylag kis számú egység szemben a hatalmas túlerővel. Csak szomik helyett itt arabok vannak.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Bokafix2
Néhányan azt gondolják, ha cinikusan válaszolnak valamire attól értelmesebbnek tűnnek, de csak az ostoba nem veszi észre, hogy nincs mögötte semmi tartalom.

BenedekFeco
Egynek jó volt, de tényleg már sok volt a "fuckingolás" 😄. Orlando Bloom játékáról meg eszembe jutott Steven Segal szereplése a Tűzparancsban (1996)
Volt benne 5 percet, aztán meghalt 😊

7/10

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ú bocsánat! micsoda mozi! legjobb akciófilm ever! 12/10 ! többször újranézős kultusz film! A főszereplő kiscsajt pedig Oscarra jelölném, micsoda színészi játék ! ahhh
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.08.17. 21:25:46
Tikal
Őt zavar bármi amiben feketék vannak.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bokafix2
The Outpost (2020)

A fránya tálibok megint nem bírnak magukkal. Kapunk itt golyózáport, pöpec robbantásokat, baró ostromot, helikopteres akciót, és persze kapunk hamisítatlan, félpercenként baszdmegelő, nagyon tökös amerikai katonákat, akik felveszik a kesztyűt a teveb***ók ellen. (Nem én mondom, ők mondják). A Kamdeshi csata, amint az ismert, az afgán háború legvéresebb összecsapásának helyszíne volt 2009-ben, és ide kalauzol el minket a film.

7/10

Bokafix2
Én úgy veszem észre téged leginkább a "mocskosrohadt" propaganda zavar, és ennek alapján húzod le a film összes többi szegmensét is. Nagyon a begyedben van a fehérek szarrá alázása... ha ez feketékkel történne, akkor is ennyire óbégatnál, vagy akkor tisztán csak a színészi játékot ekéznéd?

Nem hinném, hogy az emberek éppen az én kritikámra lesznek kíváncsiak, mindenesetre megkövetem magam a hebehurgya és internethez nem méltó viselkedésemért.

Mellesleg tényleg remélem hogy a Sorna (Site 😎 meg lesz magyarázva valahol, mert a Fallenben éppen, hogy azon vitáztak, hogy hagyják-e kihalni a dinókat ha a sziget elpusztul. Én ebből azt vettem le, hogy a SiteB -vel nem is számolnak.

Amúgy nagyon örülök, hogy az ember-dínó hibrid dolgokat hagyták a fenébe. Ha jól rémlik anno felmerült az is mint folytatás. Nagyjából az eső ember-dínó hibridnél süllyed volna a ZS-kategóriába az egész franchise.
AnuluWork
Bakker, tegnap láttam, de olyan "jó" film volt, hogy tekerni kezdtem az agyam, hogy miről szólt, annyira nem jut eszembe semmi róla. 😄

UPD. Közben eszembe jutott, de mivel tegnap láttam a Ghost in the Shellt is, komolyan az maradt meg bennem, nem ez a remekmű, pedig az se volt túl jó, mégis. 😊

Projekt Power 6/10

Ghost in the Shell 6/10
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.08.16. 21:03:07

ütős? últragagyi és olyan fokú PC bullshit megy benne,hogy ha ez fordítva lenne az kb egy Hitleri propaganda filmel lenne egyenértékű....szarrá alázzák benne a fehéreket fel nem tudom fogni,hogy egyáltalán ilyen filmet ki lehet hozni.....

a színészek szomszédok színvonalú játékot adnak elő, hiába van pár nagyobb név.....a vágás a zene minősíthetetlen fos, a statiszták/mellékszereplők még a barátok köztbe is gyengék lennének.....a Netflix nem tud mozifilmet gyártani, nem tudom minek erőltetik! És ahogy az elején mondtam mocskosrohadtféreg propagandát nyomnak
DantszEE
3-as pontra:
Már ne is haragudj (BASZKI), de ez szimpla empátia kérdése. Ennyi erővel te is nyugodtan meghalhatsz, kit érdekel, majd a jövőben újraklónoznak.
Ezek az élőlények kínkeserves halált haltak a szigeten. Ezt a szenvedést próbálták megakadályozni.
Anno Puzsérnak is ez volt a problémája a filmmel. Durva, hogy ezt meg kell magyarázni.

2-es pontra elvileg a következő filmben lesz magyarázat.

Egyébként értem én, hogy tökre vicces, amikor szójátékot űzünk egy film címéből, csak hogy a keresőmotor így rohadtul nem fogja kiadni, ha valaki a Jurassic World élménybeszámolókra lenne kíváncsi.

Jurisics Világa: Fallen Kingdom

Már majdnem el is felejtettem, hogy ennek van második része de hála Netflixnek tegnap végre sikerült megnéznünk. Biztos egy kő alatt éltem az elmúlt években, vagy csak nem figyeltem de meglepő volt, hogy a trailerekben kb csak a film első 30 perce volt benne. Ami utána jött, az talán még jobb volt! Hatalmas pirospont, hogy anno nem spoilerezték el az egész filmet.

Talán az első Jurassic film ami nehogy az előző 2015-ös filmhez de majdhogynem a legelső filmhez is felért. A szereplők jók voltak bár Cris Pratt mintha kicsit untabban hozta volna a figurát, mint a 2015-ös filmben, de talán ez volt az első J film amiben VOLT értelme a kisgyerek karakterének, ugyanis derült ki róla 1-2 dolog.

Bár volt benne pár logikátlanság

1. Miért egy aktív vulkánon csinálták meg parkot? Nem tudták ez anno észrevenni. Egy vulkán tarthat akér 100-200 éves szüneteket is egy kitörés között, de bármilyen geológus meg tudja mondani nlmi felmérés után, hogy mi a helyzet.
2. A Sorna (Site 😎 sziget el lett felejtve? Ott is dínók éltek. Vagy ez a két szigetes dolog át lett írva?
3. Ha nincs is két sziget megvan a technika (sőt az elmúlt 20 évben csak tökéletesedett) hogy hogyan lehet dínókat csinálni. Szóval miért sír mindenki a sziget miatt, hiszen meg lehetne csinálni bárhol máshol is ugyanazt?
4. A végén annak a 20+ állatnak a kiengedése úgy lett felvezetve, mintha itt most valami világfordító esemény következne be. Pedig szerintem max egy hét lenne újra összevadászni ezeket a dínókat, ha ugyan nem pusztulnak el a gyökeresen más klíma+növényzet miatt.

Ettől eltekintve egy igazán élvezetes és jól összerakott film volt. Várom a harmadik részt.
CSOCSO
Project Power
szodaval elmegy. Ev eleje ota nem igazan jott ki semmi film. De meg igy is max 6/10est adnek ra.
Szineszi jatek elmegy. Latvany ok. Sztori "meh". Zene mondjatni semmi. 5 ev mulva senki nem fog errol a filmrol beszelni.
ma is tanultunk valamit, vagy nem?
keress rá, öregfiu

BenedekFeco
Sputnik

Orosz alien movie és rendes iparos munka. Őrült újdonságokra nem kell számitani, kb mindent láttunk már amiből építkezik de különösebb gond nincs vele. Egyszeri, szombat esti sci-finek teljesen jó.

6,5/10

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Bokafix2
Project Power: A por ereje (2020)

Végre egy ütős stuff a mostani lagymatag felhozatalban. Na ilyen drogot sem láttam még.

8/10

Fat Girl (2001)
https://www.imdb.com/title/tt0243255/
Meglepő fordulat a film végén, mondhatni erotikus. Felhivja a figyelmet egy fontos dologra, hogyan védekezzünk. Nem szeretnék spoilerezni, nem a tulsuly végez vele...
Bokafix2
Becky (2020)

Elég ütős, csak hiteltelen. 13 éves képzetlen csitri lenyom egy raklap kigyúrt köztörvényest... ne má... (A többnyire idióta vígjátékokban szerencsétlenkedő Kevin James itt végre igazi rosszfiú).

6/10

Host (2020)

A járvány miatti karantén okán egyre népszerűbb Zoom alkalmazásról és a videochat közbeni elcseszett szellemidézésről szól. Olyasmi, mint az Unfriended. Közepesen unalmas, de a vége érdekes.

5/10

Furie: Lángoló Harag (2019)

Női Ong-Bak. Egyszer meg lehet nézni. A harci potenciál itt hihetőbb mint a Becky-nél, mert képzett harcművész a csaj, aki egykor az alvilág verőembere/behajtója volt. Az meg hogy szervkereskedők elrabolják a lányát, különösen kipattintja az ereket a homlokán.

7/10

Black Water: Abyss (2020)

Krokodilos tucathorror, felejthető történettel és szereplőkkel.

4/10

Force of Nature (2020)

A Hurrikán melóhoz hasonlítanám. Itt is egy tomboló vihar közben akarnak értékes cuccokat megfújni. Gibson papától már láttam jobbat is.

5/10

Breaking Surface (2020)

A csokorból amit néztem, kétségtelenül ez a legjobb. Két testvér búvárkodik Norvégia partjainál, de egy hatalmas vízbe zuhanó szikla egyiküket a fenékre süllyeszti és alá szorul. A levegő meg csak néhány percre elég. A másikuknak kell kitalálni, hogy mi legyen: felmegy a tartalékpalackért, vagy igyekszik kiszedni a pórul járt hugit a kő alól. Esetleg kérjen valakitől segítséget odafent? Rendkívül jó érzékkel tudja a film generálni a feszültséget a nézőben, és azt, hogy minden pillanat számít.

8/10

Kmarha
Órbita 9

Alacsony költségvetésű spanyol sci-fi. A pénz összeg a két főszereplőn, azon a kevés díszleten és a kép minőségén nem látszik, a történeten viszont igen. Mivel a pénz kevés, így a történet kell hogy érdekes legyen. És az is. A film első harmada nagyon működik. Aztán jönnek a gondok, ahogy kinyílik a film, és megismerjük a kép egészét. Ott már a történet is kezd elvérezni, amit akkor már a film többi része sem tud vagy próbál meg megmenteni. Szerencsére nem húzták el sokáig, így végül is egyszeri megnézésre jó volt.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
én mondtam, hogy ma is le lehet ülni és a film kapcsán vitázni (bár most volt ahol én is meglepődtem 😄)
a szappanopera jelleget adom, bár azt azért hozzátenném, hogy film technikailag azért jóval felette áll, és történet ide-oda, a karakter ívek azért itt mozdulnak valamerre, nem egy konstans állandók

kicsikét jobban utána kéne néznem ezen könyvek, filmek készítőiről, körülményeiről, mert már nem az első olyan régi film mostanában, ahol a délieket fényesítik (eddig azt hittem, hogy az az elfelejtett történelem, és max a redneckek körében dívik ezen kornak a visszasírása)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

AnuluWork
Ezt a mondatot az Elfújta a szél kapcsán összehozni ...

Érdemes olvasni történelmi regényeket is.
Rohadtul kiábránditó volt látni, hogy kb az egész emberiség gondjai kicsinyes féltékenységből adódnak, buta csordamentalitás
_M_I_N_D_E_N_H_O_L_
Ugyanaz mint a suliban, oviban, vannak a "jófejek" akiké minden, akik egymásért akármit, meg vannak akik "nem".
Illetve, hogy is mondjam, ha te azt választod, hogy az árral szemben úszol, vagy széllel szemben hugyozol, magadra vess!
amúgy érdemes a filmet megnézni, a mai fideszes köcsög mentalitás ugyanaz mint ami a filmben van

az a rész különösen gáz volt, amikor a főhőst megtámadta egy tábor EGY lakója, mire a tökösférfiak elmentek és felgyújtották a tábort, meghaltak emberek. hőseinket nem érdekelte, hogy a bűnös halt-e meg... és közben valamiféle nemes, igaz embereknek mutatta be őket a film...
de az is baj a filmmel, hogy ez egy sima szappanopera. minden ami komolynak akar tűnni benne, csak díszlet, a film lényege az hogy szappanopera...

Kmarha
Gone with the Wind
Elfújta a szél

4 órás eposz, 1939-ből, mely azóta is megosztja a nézőket, de továbbra is ott él a köztudatban (és nem csak a botrányokra gondolva).
Az kicsit se érdekel, hogy az akkor ismert normák (főleg, hogy az alapja egy könyv, ami témája a rabszolgatartó déli államok egyik nemesének története), mennyire bántják a mai ember szemét, de az inkább, hogy egy ilyen régi film, ráadásul ilyen hosszal, mit tud még ma felmutatni. És azt kell mondanom, hogy sokkal többet, mint azt én valaha is gondoltam. Nem mondom, hogy nem volt hosszú, két részletben néztem meg. Azt se, hogy nem öregedett egy kicsit sem. Dehogynem. De ami elvehetetlen tőle, az a a látvány világ, a hangulat, maga a film élmény.

Persze, az egymásra vetített hátterek, a (egyébként csodálatos) festett hátterek ma már szembe tűnőek. Ahogy a film zenéje és a színészi játék is sokszor színpadias, régies. A mondani való, a színes bőrűek kezelése, és a családon belüli erőszak bemutatása, erősen megkérdőjelezhető. A főszerepben nem titkoltam, az erős, túlélésre kényszerült nők állnak, akik megtesznek minden tőlük telhetőt (ki így, ki úgy) és akik körül a többi karakter, csak mint bolygó körül a hold, úgy kering.

Meglepő volt látni, hogy a szereplők több réteggel bírtak, merték bemutatni a rossz oldalukat is, a mások kizsákmányolását, tönkre tételét, de azt is, hogy ez hogy viseli és alakítja őket folyamatosan. A történet is kalandos, sok karakter életútját végig követi, így összességében, nézeti magát. Talán túlságosan is karakter központú, így magáról az akkor eltűnt déli világról, túl sokat nem tudunk meg, de talán ez nem is nagy baj. Necces téma bőven van benne, de talán pont ezért, ez a film, remek beszéd és vita téma tud lenni.

repvez
GodzillaÉ king of the monsters 5/10

Röviden too much. Mindent eltúlöztak benne és valójában semmi elörelépés nem történt a történetben. Tul sok volt a szörny és tul sok logikátlan hihetetlen dolog volt benne.

ÉS ahogy az elöttem lévő kommentekben is tárgyalva volt, a saját világában se állja meg a helyét, mert itt nem volt semmi idegen bolygóról jött dolog semmi varázslat itt a földi körülményeknek kellett volna érvényesülni mindenkire , de nem .
Melyik, a Capali is Capeti?

számomra szarhalom mindkettő
Agent Cody Banks (2003)

Gyerekkoromban szerettem ezt a filmet, most pedig lattam hogy ingyen van a Youtubeon, szoval kicsit nosztalgiaztam.

Kellemesen csalodtam, mert egyaltalan nem oregedett olyan rosszul mint szamitottam ra. Abszolut elvezheto film ma is. Az film alapfelallasa egyszeru, egy James Bond film karikaturaja, gyerekekkel. Ezt maradektalanul teljesiti is, anelkul hogy tulbonyolitana mint pl a Spy Kids.
Tovabbra is egy laza, szorakoztato film, ami jol hasznalja ki a helyzeteket, megvannak benne a kotelezo poenok, de nem akar tul sokat markolni, es igy egyszeru marad.
Persze lehetne kritizalni a klises tortenetet es karaktereket, de egy normal kemfilm karikaturajakent tekintve ra ezek abszolut nem jelentenek problemat.

Egy minusz pont viszont jar amiert a raketa-snowboardot lejton LEFELE uzemelteti, es valamiert ezt teljesen normalisnak veszi. Ez egy ki nem kenyszeritett irrealisztikus hiba. Elfogadom az ilyeneket ha legalabb valami jo poen vagy latvany miatt szuksegesek, de itt semmibe nem kerult volna hogy lejton felfele kelljen hasznalnia.

7/10

CSOCSO
hogy a csecsbe kerult ide ez a hozzaszolas???
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2020.07.27. 00:25:50
Kmarha
Smultronstället
A nap vége

Egyfajta road movie-ról van szó, ahol egy öreg professzor járja be szülővárosa felé gyerekkora helyszíneit, édesanyja házát, egykori nyaralójukat, hogy végül a kicsit elhidegült fiánál szálljon meg egy éjszakára. Utazását szürreális álmok és különféle útitársak kísérik, melyek végig formálják gondolatait és érzéseit. A téma nem más, mint a múltunkkal és önmagunkkal való szembe nézés, életünk elfogadása, a környezetünkhöz való hozzáállásunk átgondolása, életünk vége felé.

Nem láttam még Ingmar Bergman filmet, de valami hasonlóra számítottam. Kicsit színpadias, művészies, mégis ember közeli. Keserédes hangulatú, és bár a felhozott témák és sorsok mélyén kemény drámák vannak, ez a film mégis valahogy optimistább, megnyugtatóbb (pedig szó szerinti, kimondott lezárása, egyik feldobott történet szállnak sincsen). Érdekes darab volt.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.07.26. 23:41:26

Tikal
ez tök jó, akkor direkt csak ott szakad el ahol megtervezte mr fantastic?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

extra sensory
Ellenben Dr. Manhattan gőtéjét szégyenkezés nélkül megmutatták a nagyérdeműnek. Ő meg azért klasszisokkal nagyobb szuperhős, mint Hulk valaha is.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

A Marvel mozikban, foleg a kezdetiekben, az altalam megszokott, es ismert vilagba pottyan bele egy ismeretlen elem. Lehet hogy ez az ismeretlen elem maga teljesen fantasy, de a tobbi azert nem, es a film lenyege a ketto kozotti konfliktus, a foldi megszokott, es a termeszetfeletti ellentet. Ez beinditja a gyermeki oldalam fantaziajat is, hogy mi lenne ha pl nekem lenne Iron Man ruham.
Persze ahogy haladt elore a Marvel ugy jott be tobb es tobb fantasy elem, de addigra mar megismertem azt vilagot is lepesenkent.

Az Aquaman viszont mese az elejetol a vegeig, es az is azzal az egyszeruseggel, amit inkabb a gyerekkonyvekben latok. Semmit nem inditott meg bennem... Meg csak sajat belso logikaja sincs ennek a vilagnak, mindig ugy rantjak be a kovetkezo fantasy elemet, ahogy epp a kovetkezo fordulat kivanja. Ebben a Justice Leauge volt a legrosszabb, azt is nemreg kritizaltam itt.

Dynamic
Hulk nadrágját Mr. Fantastic készítette valami molekuláris anyagból, direkt azért, hogy ne szakadjon le róla. Ezt már anno, Hulk keletkezésekor is megmagyarázták.
Igen az valahogy sosem szakad le róla. A világ még nem készült fel Hulk hatalmas zöld bájdorongjának a látványára.
23 perces bladerunner fanfilm, egyszerű történet, de marha jó kivitelézés és hangulat!
https://youtu.be/uyn0cLCMKsM

a "hogy készült" videó is marha jó (szinte alig van cg a filmben!!!):
https://youtu.be/XJUHbdE0Dmg

Tikal
és Hulk nadrágja mindig vele nő, valami szuper jó anyagból van 😊

😄 egyetértek ez alapban impossibile mission
Kojiro
Vegyük pl. a Nolanes Batman karakterét.
Van egy csávó, aki fizikailag toppon van. Állati jó a mechainikában, számítástechnikában, extrém sportokban (olyanokban is, amiket kb. ő talált ki), csúcs pilóta szárazföldön és az égen, közgazdász/tőzsde zseni, otthon van a politikában, deduktív képességei a legjobbak a világon, a világ legjobbja közelharban, vagy 10 stílus mestere, fantasztikus szerető... kihagytam valamit? Tuti. Ja, a Batcave-et is ő tervezte/építette. Fest, fúr, farag, csiszol, esztegál, kőművel, villanyszerel.
És mindezt 30 éves koráig megtanulta, sőt tökélyre fejlesztette. És kb. 20-22 évesen egyikhez sem értett.

Na, ha ez valakinek nem elég fantasztikus, nekem az. Akkor számomra már sokkal hihetőbb egy Superman karaktere, hogy egy másik galaxisban nő fel, mint ahonnan származik és az új nap erejétől szuperképességeket kap.
Inkább ez, mint Batman.

Kojiro ergo sum.