1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hawkie22
    Without Remorse

Imádom Tom Clancy könyveit, a Szivárványkommandót rongyosra olvastam és játszottam. :) Meg a teljes Rainbow Six-sorozatot, de a Jack Ryan könyveket is falom. De ezt ahogy mondod, elkúrták.
    1. John Clark sose volt fekete. Honnan a fenéböl jött az ötlet, azt sose fogom megtudni, bár valszeg tényleg a PC miatt.
    2. Már ott felvontam a szemöldököm, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a feleségét megölték, pedig a könyvben ugye autóbalesetben halt meg
    ennyire megváltoztatták a sztori elejét. Mondjuk a könyvet még csak most kezdtem el, nem ismertem eddig, de ezen meglepödtem. A motivációja a könyvben teljesen más, de nyilván kellett valami a filmben, amitöl beindul.
    3. A filmben a CIA elötti idöket mutatja be Clark oldaláról, de azért mindenhol agyatlanul lövöldözünk meg öldöklünk, azért valahogy nem illik bele a sztoriba.
    4. Néhol az akciókat is túltolták szerintem.
    5.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A filmben kétszer is szarrá lövik föhösünket, egy jobb sorsra érdemes átlagember már rég belehalt volna ezekbe a sérülésekbe, de hát ugye a sztorinak folytatódnia kell.

Száz szónak is egy a vége, sokkal jobbat vártam töle, mint amit ténylegesen kaptam. 4/10
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2021.05.03. 21:23:57