[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Egy sima ember emberfeletti lények között semmilyen csalinak nem felelne meg, mert meghalna pillanatok alatt."
Egyértelműen lövésed sincs a karakterről... Batman nem egy idős bácsi a sarki közértből... ő egy edzett, kiképzett és tapasztalt harcos, aki nem megy fejjel a falnak, hanem mindig gondolkodik és mesterien stratégiázik.
Azonkívül a filmből sem sikerült túl sokat megértened, hiszen Batman energiaelnyelő hiper-szuper kesztyűkkel volt felszerelve, amelyek még Superman lézersugarait is könnyedén elnyelték. Ráadásul ezeket az energiákat utána vissza tudta lőni az ellenfélre. Tehát nem csak egy "sima ember" volt emberfeletti lények között.
A paradémonoknak meg valójában nincsen semmilyen különös képességük a repülésen meg illatérzékelésen kívül, és nem is annyira erősek. Az hogy erősebbek az átlagembernél, nem azt jelenti, hogy Steppenwolfnak akárcsak a közelébe is érnének. Akkor miért jelentenének Batmannek akkora kihívást? Ráadásul még ostobák is mint a föld... csak agyatlan szörnyek, akik nem képesek az önálló gondolkodásra, csak a vezéreik parancsát követik.
"Ha flasht letudja lőni a paradémon batmant nem?"
Flash a saját gyorsasága csapdájába esett. De azt hiszem, ezt már leírtam.
"Egyrészt itt Diana láthatólag közelében sincs supermannek, elég megnézni a filmvégi harcot."
Az tökmindegy. Flashnél sokkal erősebb, ez tény. Ha neki nem ment, akkor Flashnak miért menne? Még mindig ugyanaz a logikai dilemma.
"Flash fogja diana kardját és felnyomja wolfi agyába a szemén keresztül (nesze neked páncél)."
Facepalm... a gyorsaság nem egyenlő az erővel... értsd már meg. Flash kezében nem ér szart sem Diana kardja. Én sem tudnám átszúrni egy vályogház falát egy éles karddal, akármilyen gyorsan próbálnám is beleszúrni a kardot, míg ha egy buldózer elé kötöm, simán át tudom nyomni a falat még egy csiga sebességével haladva is. Az erő a lényeg, nem a sebesség. Steppenwolf pedig sebezhetetlen az átlagerővel és az átlag energiatámadásokkal szemben, szóval nem tudom, honnan a francból veszed, hogy Flash emberi erővel át tudta volna szúrni a szemét. Látod, ez van amikor nem ismered a filmbeli karakterek tulajdonságait, de azért okoskodsz.
"Konkrétan izzik a ruhája a sebesülés szélén, mint amit energia fegyver talált el"
Ezek szerint még mindig nem világos, hogy én nem azt cáfolom, hogy eltalálták az energiafegyverrel. Azt cáfolom, hogy a találat pillanatában sérült meg. Miután kiesett a sebességerőből, akkor sérülhetett meg. Izzást meg bármilyen emberfeletti sebességű súrlódás tud produkálni, és ő rendesen súrlódott is mikor végigzanyált a földön.