1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Wootan
    Nagyon nem akarod látni a fától az erdőt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "De ott kellett lennie, mert áldozatokat hozott, ahogy a többiek. Ő volt a csali, de ezt el is mondta, hogy magára fogja vonni a parák figyelmét, hogy a többiek könnyebben tudják kivitelezni a tervet." Egy sima ember emberfeletti lények között semmilyen csalinak nem felelne meg, mert meghalna pillanatok alatt. Még a FÖLDI KÖRÜLMÉNYEK közt hiper-szuper fegyverei/gépei társaságában is. Ha flasht letudja lőni a paradémon batmant nem? ne vicceljünk.
    "Ha Diana, aki majdnem olyan erős mint Superman, nem bír Steppenwolffal, akkor majd Flash (akinek annyi a képessége hogy gyors) fog vele bírni. Ez komolyan vehetetlen. Ráadásul az a suit ami Steppenwolfon volt, megvédte minden sérüléstől. Az elején az amazonok szurkálták épp eleget a nyilakkal, szart sem ért ellene." Egyrészt itt Diana láthatólag közelében sincs supermannek, elég megnézni a filmvégi harcot. Másrészt szerintem érthetően leírtam, hogy mikor flash teper, akkor a többiek - köztük steppenwolf is - kb. "lefagy". Flash fogja diana kardját és felnyomja wolfi agyába a szemén keresztül (nesze neked páncél). GG WP.
    "Nem is állítottam, hogy nem találta el. Eltalálta, de a sérülést valószínűleg nem a találat pillanatában szerezte, hanem mikor kiesett a speedforce-ból, és nekicsapódott a földnek." Konkrétan izzik a ruhája a sebesülés szélén, mint amit energia fegyver talált el...
    Darkseid meg nem csinált semmit, mert kellett valami a következő filmre.

Megjegyzem ezek a dolgok marvel filmek esetén is jelen vannak. Pl Thanost simán megölhetné a hangya. Bevisz valami bombát, vagy akármit a fülén keresztül az agyába és felrobbantja, vagy felnagyítja...