[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Konkrétan ilyen szituációkban ott sem kellene lennie, mert sima emberként megdöglene 5 mp alatt."
De ott kellett lennie, mert áldozatokat hozott, ahogy a többiek. Ő volt a csali, de ezt el is mondta, hogy magára fogja vonni a parák figyelmét, hogy a többiek könnyebben tudják kivitelezni a tervet.
"Pl. mert Diána láthatólag nem bírt farkincával, Flash meg simán megölhette volna."
Végül is logikus. Ha Diana, aki majdnem olyan erős mint Superman, nem bír Steppenwolffal, akkor majd Flash (akinek annyi a képessége hogy gyors) fog vele bírni. Ez komolyan vehetetlen. Ráadásul az a suit ami Steppenwolfon volt, megvédte minden sérüléstől. Az elején az amazonok szurkálták épp eleget a nyilakkal, szart sem ért ellene.
"Újranéztem a jelenetet és nekem úgy tűnik, hogy oldalba trafálta a fegyverrel. Lett is egy szép "lyuk" az oldalán."
Nem is állítottam, hogy nem találta el. Eltalálta, de a sérülést valószínűleg nem a találat pillanatában szerezte, hanem mikor kiesett a speedforce-ból, és nekicsapódott a földnek.
"A térkapu meg még a kockák egyesülése előtt kinyílt, és egy ideig nyitva is volt."
Persze, viszont Darkseid csak abban az esetben szándékozott átmenni a kapun, mikor létrejön az egység. Ez nem történt meg.
"Egyébként meg mitől félt volna Darkseid? Szupermant leszámítva a liga többi tagja wolfival sem bírt"
Ez egy erősen nerfelt Darkseid volt. Közelében nem járt a képregényes megfelelője hatalmának. Árész megsebesíti egy ócska fejszével, és a katonái támogatják be ájultan az űrhajóba? Mégis mit gondolt Snyder? Ez nem a Sötétség Ura. Az nem ilyen és nem is így harcol. Ez a karakter lett leginkább elbaltázva a filmben... hogy ilyenfajta szóviccel éljek. Túl gyenge lett.