[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Aki ertelmet akar talalni ezekben a filmekben annak MINDIG lesz belekotni valoja. Ahogy irtam; allandoan logikat leszarva forgatjak a filmet csak azert, hogy a szuperhos rajongokat kielegitsek. Ami tegyuk hozza eleg szarul sikerult mert semelyik szuperhos ugykodese nem elegitett ki semmit bennem. Egyik sem mutatott szinte semmi erdekeset amitol sikitoztam volna. Talan mikor superman odafordul a flashez. Na az fasza volt. A tobbi az semmi kull. Nem akarok g*ci lenni de megint ugy erzem magam mint az eredeti filmnel. Persze a sztori jobban ki lett dolgozva, steppenwolf jobban nezett ki, de kb ugy vagyok vele, hogy ha nem latom egyik DC szuperhost sem soha tobbet egy uj filmben, az sem zaklatna igazan. Mig egy ujabb marvel filmet siman megnezek. Alig varom, hogy a fiam eleg idos legyen es elkezdjuk nezni a marvel filmeket. Egyik dc filmet sem fogom elinditani neki. Szar mind. Tessek.. kimondtam.