[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Wootan #103995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyjából egyetértek veled. Számomra mindig vicces volt mikor ilyen batman szintű légypiszok (értsd: sima ember) ugra-bugrál isteni erővel rendelkező karakterek közt (ez a marvelre is tök igaz). Az "eredeti" filmben pl. az összezavarodott superman pofán veri batmant azt kb. semmi baja nem lesz
WW viszont nem sima amazon hanem (ha jól emlékszem) Zeusz "lánya", szóval félisten.
Flash-en én is gondolkodtam, hogy mi a fasznak futkorászik ott fel-alá, ahelyett hogy elvenné WW kardját, és a sebességét kihasználva (amikor repeszt a többség (kivéve az ilyen superman, apokalips, stb szintű karaktereket) be van "fagyva") simán összeszurkálhatná az ellenséget. Ez a marveles higanyszálra is igaz. Egyébként ezek a futkosós karakterek sérthetetlenek mikor futnak (pl. flash mezítláb felgyűri a betont)? Bár akkor a paradémon hogy sebesítette meg mikor kb. fénysebességgel körözött ott? Egyáltalán hogy a faszba találta el?
Ami még fura volt nekem az darkseid. Kinyílik az az "ablak" a film vége felé, és csak áll ott és les. Először mondom biztos azért nem csinál semmit mert az nem térkapu (de ugye később farkincát áthajítják rajta, szóval átjáró az). Szóval ott van a csávónak az a halálsugara ami elől állítólag nem lehet elmenekülni, addig üldöz amíg el nem talál és akkor kapa. Mért nem használta? Ott helyben kiirthatta volna az egész ligát.