1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    Na megnéztem ,
    A képarányhoz, moziba IMAX-en lehet, hogy jobb, mert akkora méretben nem kell jobbra balra forgatni a fejet, de otthoni körülmények között nem hogy hozzáad inkább elvesz. Akinek 32"os vagy még akár 60"os TV-je is van annak is jelentősen kisebb képet fog eredményezni annál mint ami lehetne.

Összeségében nem éreztem, hogy mire kellett a 4 óra, nem láttam az eredeti verzióját azzal nem tudom összehasonlitani, de volt egy csomo hosszu távolba merengés aminek semmi értelme nem volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ami a tényleges filmet érinti a szokásos superhősős film ami még a saját maga által felálitott univerzumba se képes beilleszkedni.
    egy csomo olyan helyzet ami egymásnak ellent mond és nem müködne
    A karakterek kiegyenlitettlenek.
    A film szerint a batman a legerősebb , ö nyirja ki a fél bagázst egymaga még csak meg sem sérül a füldi fejlesztéső cuccai ellenállnak mindennek . Alfréd is egy olyan zseni, hogy egymaga segitség nélkül olyan dolgokat alkot ujra idegen anyagok felhasználásával ami prototipusként is jobban müködik mint az idegenek sorozatgyártott cuccai.
    Wonderwomen, meg már jobb mint superman és a flash egyutt, ugyan olyan gyors és repked mindenfelé . Igaz, hogy az amazonok királynője is csak hagyományos ijjakat tud használni és egy egész sereg nem képes megállitani stepenwolfot, de WW egymaga megtartja.Az amasonra ráesik egy ló meghal bele, WWre ráesik egy fél ház aztán leporolja magát.

A Flash gyerek más nem tud csak futkosni. ha megáll körülötte a világ akkor nem lett volna egyszerübb elvenni WW kardját vagy valami nagyobb fegyvert és megszurkálni stepenwolfot mint a Hös utcai réti négerek?ehejett csak poénkodik.
    A végén is fél oráig köröz, hogy elérje a sebességet, majd miután megsérül, már elég neki egy fél kör is, hogy ujra olyan gyors legyen . arról meg sző sem volt hogy öngyógyitó

Aquaman is oké, hogy félvér, de a víz az erősége, itt meg semmit nem tudott profitálni belőle, helyette Ő is ugyan ugy repked ugrabugrál mint szupermen a levegőbe.
    Mi értelme van a képességének, ha az ellenfél is ugyan olyan gyors és tud a viz alatt lélegezni gond nélkül ahogy ő . Vagy SW is aquamanes tulajdonságú?

Az egész csapat egy vicc. supeman nélkül nem mernek nekimenni az ellenfélnek,mert gyengék, de miután superment felélesztették ugyan ugy nekimennek superman nélkül . WUUT

Meg egészen addig mig superman nincs ott addig semmi nem hatásos StepenWolf ellen, de mihelyt ottvan, már átböki a lándzsa a páncélját és egy vágással le lehet fejezni.

Superman is érdekes, eddig az volt, ha egy kisgyerek sirt a világ túloldalán akkor megtalálta, most meg már megy a harc a bolygó megmentésére erre meg elmegy Alfrédhoz megkérdezni, hogy mi a helyzet hova kell mennie.

Meg jót röhögtem a dobozok elrejtésénél is, az amazonok csinálnak egy külön erődőt örséggel a védelmére nyitott tetővel, de legalább úgy mint a vizesek csináltak egy őrzőtt helyet neki, erre a földiek mit csinálnak elássák 50cm mélyre valahova a semmi közepén , senki nem védi és nem is tudnak rola később

És még ezek után is hypoljak ezt a filmet meg a többit? oké legyen mese ,de legyen következetes és legyen benne logika.