[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Justice League
Nem pontozom, ez olyan mehhhh nekem. Az elso verziótól ugyan jobb, de nem sokkal és részemrol ebben a sztoriban marhára nem volt 4 órányi anyag. Akárhonnan nézzuk, ez a sztori azért jóval szimplább mint pl. a Végtelen Háború volt, aminek teljesen jogos volt a hossza és a két részbe vágása.
Az eredeti verzió sem volt jó film, nagyon nem, de azzal, hogy tobbet idozott Snyder a karakterekkel azért ez sem lett sokkal jobb film, csak hosszabb. Cyborg megérdemelte a torténetének kibontását, Supermanbol pár jelentéktelen jeleneten kívul (minusz a vállalhatatlan bajuszos jelenet) egy centivel sem volt több, söt talán kevesebbet is kapott a végso csatában mint az eredeti verzióban.
Aquaman-nel se foglalkozott túl sokat a film a második felére, csak úgy ott volt és zúzott amikor kellett (és elvettek tole pár poénosabb jelenetet ha jól emlékszem). Flash engem eddig sem zavart túlzottan, ebben sem zavart, az viszont jó, hogy a bugyuta családmegmentos részét szanálták (Dosztojevszkij...istenem, egy full idióta is tobbet gagyog oroszul ennél).
Steppenwolf jobb volt valóban, mind a torténete, motivációja, mind a kinézete upgrade-et kapott, ezzel minden rendben volt.
Ja és csak néztem hulyén amikor lenyomták Steppenwolf-ot és még volt fél óra hátra a filmbol... WTF???
Unalmasnak éppen nem mondanám a filmet, bár két részletben néztem meg, de tényleg a "3 dobozt osszegyujt a gonosz, majd ezeket osszegyúrja egybe de elotte még felébresztik Supermant a halálból" sztorira 4 órát szánni picit overkill nekem.
Nem lett tobb a világ ezzel de igazából kevesebb sem.
De a 4:3-as képarányért egy jó nagy maflást lekevertem volna Zack-nek. Valahol olvashatta, hogy attól, hogy szukebb a kép a nézok depresszivebbek és jobban átérzik a drámát...bullshit baszki, felejtsuk már el ezt, még az igazi drámáknak sem kell ez a képarány a hatáshoz, nemhogy egy nyomorult szuperhos filmnek 0 drámával. Remélem a kovetkezo sotét Snyder film 4:5-os képarányt kap, hogy Instán is szipi-szuperul nézheto legyen...
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2021.03.19. 22:09:28