1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • AnuluWork #103907
    A francia őrszem/Sentinelle
    2/10

Elképesztően gyenge film. Egy pontot adtam neki a film eleji robbanásos részért, mert akkor még nem volt elqurva a történet és akár lehetett is volna belőle valami, a robbanás is jó volt, ill. adtam még egyet, mert szerencsére ebből nem lesz folytatás. Én nem tudom milyen feminista, LMBTQ filmnek szánták, amiben a fő cselekményszál megint a ruszkik fikázása, de ezt már megszoktam. Új elem volt a női Rambo, aki meg se sérül és elbánik 101 faszival egyszerre. A csaj benne qurvakemény volt, de minek? Kinek? Kinek szólt ez a film és minek csinálták meg? Lapozzunk!

UPD: Picit elgondolkoztam rajta, hogy tényleg két pont, de oké, maradjon, mert baromi rövid film, és volt a filmben a női öltözőben egy jobbfajta női segg, tehát jár a 2. pont is. (Legalábbis film közben jónak tűnt, de még egyszer emiatt meg nem nézem a filmet, hogy tényleg jó is volt-e vagy csak annak tűnt akkor ...)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.03.06. 11:36:34