1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    Horizon Line (2020)
    (enyhén spoileres)

Ez gyakorlatilag a Nagy Durranás repülőgépes jelenete annyi különbséggel, hogy itt full komolyan van véve... a film más körülmények között még jó is lehetne, de elképzelésem sincs, hogy ezt hogy gondolták, hiszen ez egy vérkomoly dráma-thriller jellegű cucc akar lenni. Pl. mikor szivárog az üzemanyag az 50 kilós csaj kimászik(!!!) a repülőből fel a szárnyára, és rummal (:D) teletölti a tankot, miután befoldozták a szintén kint található üzemanyag csövet.
    Nos utánanéztem, és kép alapján a filmben lévő gép egy Cessna típusú kisrepülő, aminek úgy 230 km/h az utazósebessége, ami majdnem két és félszerese a magyarországi intercity vonatok átlagsebességének. Amikor én intercity-vel utaztam és kitoltam a pofámat az ablakon, gyakorlatilag nem kaptam levegőt a menetszéltől. Akkora volt a légáramlat, hogy fuldokoltam, pedig még 100-al sem mentünk. Nem mellesleg a légellenállás itt már akkora, hogy égeti a bőröm a levegő, ha kidugom a kezem.
    Erre csajom nagyban kimászik a repülő tetejére többszáz méteres utazómagasságban, a pilótafülkéből a csávó meg adogatja neki a rumosüvegeket... na igen. Egy Nagy Durranásnál ez teljesen érthető és harsány nevetéssel díjaznám, de itt csak dörzsölgettem a homlokom. Nemcsak hogy lélegezni simán tudott, de még beszélni is. És a pilótafülkében a csávó tökéletesen értette mit mond, nemhogy elfújná a szél a hangot vagy valami, á... Igaz őt sem fújta le a légáramlat a gépről, hanem fél kézzel megkapaszkodik a szárny felső részében, amin még rendes fogás sincs, hiszen olyan gömbölyded, mint a ku***élet.
    Lent a feka pilóta úgy krákog meg úgy néz ki, mint George Floyd nyakmasszázs közben, de lazán és gyanútlanul felszállnak vele... mit gondoltak?? Beszarás ez a film. :D

4/10

Superintelligence (2020)

Ez meg egy Ultron kora vígjátékba ágyazva, a terebélyes Melissával a főszerepben.

5/10