[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sequoyah #103843 A Star Is Born (2018)
Klasszikus tortenet, aminek ez mar a 4. megfilmesitese. Szoval az alapok adottak, es az uj megvalositasa is jol sikerult. Ezt a filmet leginkabb a zene es a szineszek adjak el. Szoval aki szereti a hasonlo dramakat, es szereti az elult evek Lady Gaga-jat, az ezt is szeretni fogja.
A zene egyertelmuen jo, mar 1 eve is szerettem amikor a filmet meg nem lattam. De a pozitiv "meglepetes" a szineszek voltak. A szinesz Bradley Cooper meglepoen jol enekel, az enekes Lady Gaga pedig meglepoen jol szineszkedik. Erdekes modon az "atlagos lany" formajaban volt hihetobb, sztarkent nem is nagyon mutattak 1-1 szinpadi szereplest leszamitva. A srac pedig olyan jol adja a szeretheto alkoholistat, hogy, szinte ereztem az alkohol-szagot rajta:)
Nyilvan a drama nem mindenkinek jon be, de aki tudja hogy mire szamitson az nem fog csalodni, kivalo film lett.
8/10