1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sequoyah
    John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019)

Nekem kisebb csalodas volt a film.
    Aki csak jol koreografalt, stilusos akciora szamit, az maradektalanul megkapja, szoval ezen a teren ez is van olyan jo mint az elozo ketto.

Viszont a tortenet es a vilag az kozel sem tetszett ennyire. Az elso resznek egyertelmu tortenete volt, amivel tudtam azonosulni. Kinyirta a rosszfikat mert bantottak a kutyajat. Most viszont mar semmi celja nincs, csak menekul. Es a sajat eleteert a baratai eletevel es szenvedesevel fizet. Mindenki pusztul korulotte, mindenkit veszelyeztet, barat, ellenseg vagy artatlan kivulallo. Ez mar egyaltalan nem egy pozitiv foszereplo ismerve. Nem tudtam vele azonosulni.
    A vilag az pedig az elso reszben meg tetszett. Titkos szervezet a mi vilagunkban elbujva. Masodik reszben mar kozel sem volt ilyen titkos, egesz New York benne volt. Most a temaban 19-re lapot huztak es meg jobban felcsavartak. Ranezesre ez a bergyilkos szervezet Amerika (es gyanusan a vilag) legnagyobb foglalkoztatoja, tobb alkalmazottal mint a Walmart es a Posta egyutt... Ha ezeknek evente csak egy megbizasuk van, egy emberolto alatt kiirtjak a teljes emberiseget:D Az emberiseg pedig latszolag megbekelt a szituacioval, mert amikor egy forgalmas allomason a fuluk mellett huzzak elo a fegyvert es lonek, nyugodtan setalnak tovabb a jarokelok...

Az akciok miatt meg mindig jo, de a korabbiaknal kevesbe elvezheto mint film.

6/10
    A stilusosbol az egesz atment rohejesbe...

6/10