[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem szoktam elmászkálni vagy mást csinálni, csak ugy kezdek bele egy filmbe ,ha tudom, hogy végig is tudom nézni.
Az amit meg leirsz, nem egyértelmü, mert a föhös se volt biztos benne, hogy ki is valójában, mert mindenkinek voltak emlékei és akár valósak is lehettek. igy akit mondtál, hogy ember is simán hihette hogy az , ha egész végig ugy nevelték.
De a lényegen akkor sem változtat , ha tudja is magárol, hogy migyoda, mert amilyen volt a világ azután is simán elképzelhető, hogy ellesznek egymással, mert legalább tudnak az embereknek csinálni egy olyan replikánst akitül gyereke is lehet, nem csak egy hologrammal beszélget. Meg gondolom, hogy a kurva is replikáns volt, tehát most nem mindegy már nekik, hogy kit kurnak és kitöl lesz a gyerek?
Nem volt köztük éles határvonal mint más filmekben, Csak annyi különbség volt ember és robot között, hogy volt sorozatszámuk a szemükben, pont és nem tudtak szaporodni.
A sivárság is annyk fényében mondtam, hogy elrepültek egy nagyváros felett ahol minden talpalatnyi helyen épületek voltak mégse volt töbeg az utcákon, nem repült senki a rendoron kivul, csak a hologramok volt a kivetitések.
ugyhogy nem értettem , hogy miért lett volna gond ha egy uj funkcio jön.
mindegy, valakinek bejön, nekem egy unalmasan hosszu film volt a semmirol.