[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Color Out Of Space
Nem is tudom hova tegyem. Legutobb talan az Annihilationos macis jelenet volt szamomra ennyire bizarr. Nem vagyok, egy nagy horror film nezo. Altalaban felidegesitenek es hulyesegnek talalom oket. Masik film ami hasonloan gusztustalan es bizarr volt az a THING (regi es uj). Es egy jelenet kifejezetten arra a filmre hasonlit ami szamomra annyira durva volt, hogy mar kozel voltem, hogy kikapcsoljam a tv-t!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet csak azert volt szamomra ekkora hatassal, mert nekem is van egy hasonlo idobeli gyerekem. Ez a jelenet mar majdnem tul sok volt.
Nem tudom milyen pontot kene adnom ra. Meg fogom nezni meg egyszer? Soha a budos eletben! Mert annyira szar volt?? Dehogy is! Vegig lekotott. Csak.... nehez volt a gyomromnak, na. Annyira nem volt durva. 10 eve lehet konyebben neztem volna meg.
Aki szereti a Thing gusztustalansagokat meg az annihilationt kozmikus horror scifit az mindenkeppen nezze meg.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2020.02.21. 06:15:20