1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • darkSectorxxx #103258
    Pontosan, egy sorozatban pont ez a lényege , hogy azért egy dologról legyen szó.
    Egy terminátornál nem várja el senki hogy jöjjenek az Alien-ek, vagy vámpírok, és más krimi-be illő esetek legyenek feldolgozva. Egy Transformers filmben is tudod kb miről fog szólni, vagyis nem elvárható a 180 fokos fordulat, hiszen ez Terminátor film ugye.

De igen arra gondoltam, hogy az alap ötlet szuper (a Gyűrűk urában), mindig, de a többi epizód a filmeknél logikusan arra van ráfűzve, hacsak nem akarnak durván más filmet akkor van egy közeg, amieben mozoghatnak és ennyi, ebből szerintem kihoztak egy jó filmet ami poénos utalásokkal volt tele, popcorn mozi, a RÉGIEK is azok volta, klasszikus volt a T1 meg T2, de story-ban meg cselekményben nem volt különbség.

Legalább is én így érzem, hogy kicsit nem fer megváltást várni egy ilyen stílusban.

A gyűrűk Uránál azért halkan teszem hozzá, hogy a rajongásnál NE tévessze össze senki azt, amikor a háttérhez megalkotnak egy full világot!!!!
    Azzal szemben mikor egy 3 órás filmben egy cselekményt mesélnek el...
    Mert a gyűrűk ura díszlete, a háttér, a világa valóban tuti szuper alkotás, de maga a cselekményben semmi, de semmi megfejtés nincs, nincs más mint a megszokott sablonok, csak annyi, hogy egy mesés/látványos környezetben....

Ahogy az Avatar is tök szép volt, csodálatos világgal. De egy szokványos akció film, annyi drámával, amit egy B kategóriás filmben is látni bárhol már.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.16. 22:49:36