1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sequoyah
    Marriage Story (2019)

Az elso gondolatom az volt a filmmel kapcsolatban, hogy nem szeretem ha a filmbeli karakterek irrealisztikusan hulyen viselkednek. Aztan gyorsan rajottem, hogy ez sajnos maga a valosag, ebben a helyzetben nagyon sokan ilyen hulyen viselkednek, foleg ha az ugyvedek is benne vannak a kepben, akik meg veletlenul sem a bekes megegyezesben erdekeltek...

A vegen ugy altam fel, hogy ez sajnos fajoan realisztikus, es hazasemberkent igencsak szivbemarkolo, mert nem tudhatom nem-e sajat magamat nezem 5 evvvel a jovoben. Ha valamennyire is nem tetszett a film, akkor az nem a film miatt van, hanem azert mert tudok azonosulni a karakterekkel de nem akarok...

Egy ilyen stilusu film ket dolgon all vagy bukik. A legfontosabb a szineszi jatek, ettol lesz egy ilyen film jo. Es ebbol csillagos 5-os, minden karakter hiheto, szeretheto, es megis lehet szidni oket a hulye dontesek miatt. Mindharom szineszi Oscar jelolest egyforman megerdemli, Laura Dern talan konnyebb mezonyben indult, es azert nyert, de a masik ketto is volt legalabb olyan jo.
    A masik dolog azon inkabb bukni lehet, fenn kell tartani a figyelmet akkor is, ha a csaelekmeny eredendoen nem tul eros, es ez sikerul neki.

8/10