1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • mulli1986
    Halálos iramban szériához egy gondolat.
    Én az 5. részt néztem meg utoljára, azt hiszem akkor halt meg PW. Én mint autó és motor buzi, egész életmódot szenteltem egy időben az első 3 rész miatt is a kocsiknak. Máig meg tudom őket nézni és visszamenni abba az időbe, amikor a mindenhova ledet raktunk a kocsikba és spoiler, ültetés, stb. Aztán jött a 4.-rész ami már inkább az akcióról mint a kocsikról és az utcai versenyzésről szólt, és utána elindult a káosz ami egyre jobban eltávolodott az alapanyagtól, a valóságtól és úgy a fizikától. Nyílván én se nézem már meg ezeket még otthon letöltve se, mert nem izgatnak. De a régiek még mindig jók. Aki így kiábrándul az érthetően fikázza és nem szereti az újabb verziókat. Kicsit SW feelingem van itt is, hogy adják le a szintet a további részek és egyre több fas***ggal van tele. Aki meg inkább később csatlakozott be és bejött neki ez az egymenés, azt meg tudom érteni, hogy élvezi. Valószínűleg az ilyen "kapcsold ki az agyad" emberek többen vannak. Valszeg a többségnek nincs is mit kikapcsolni, mert ahogy biztosan Ti is tapasztaltátok már, a fizikát és matekot nem tudni sose volt gáz, de ha nem tudod mikor halt meg Petőfi, akkor egy tudatlan bigott barom vagy.
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.02.04. 16:09:26