1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #103217
    Masquerade Hotel

Egy sorozatgyilkos garázdálkodik Tokióban. Az általa hagyott nyomok az 5*-os luxus Hotel Cortesiaba vezetnek, hogy ott lesz a következő gyilkosság. A rendőrség gyorsan be is épül az alkalmazottak közé.

Nagyon jó volt. A film eleje olyan, mintha Wes Andersont próbálná egy kicsit koppintani. De ez a hangulat végig megvan, ami talán részben a helyzethez nem mindig illő, de mégis a jelenethez passzoló zene oka lehet. A hotel működése meg már az első pillanattól olyan torznak tűnik. Mert ezt a szintű seggnyalást nem igazán tudom elképzelni, hogy ez így létezne. Persze nem szálltam még meg ilyen helyen, így passz. A főszereplőknek elég klasszikus íve van, de ez jól kiegészíti a történetet. Ami talán a szakavatottabb szemeknek, nem akkora rejtély, mint nekem. Amit én is kapargattam egy ponton, de mivel inkább a filmben merültem el, így félre toltam ezeket a kombinálásokat és nem foglalkoztam vele.

7.5/10