1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Double Feature:

Ford v Ferrari
    Az aszfalt királyai

Ezerszer látott sablonokból építkező sport film. Semmi extrát nem add, viszont élvezhető, szórakoztató darab. A két fő versenyszám látványos és izgalmas, és bár sport filmnek tituláltam, magából a versenyautó építésből és a versenyre felkészülésből, viszonylag keveset látunk. Sokkal inkább épít a karakterekre. Jó rendezés, Christian Bale-től ismételten remek beleélés. Talán a témában járatosabbaknak többet is tud nyújtani. Aki a címben szereplő Ferrari szó miatt nézné meg, az felejtse is el, ez a film a Fordról és főleg Shelbyről és Miles-ról szól. A vége azért meglepett, nem erre számítottam.

És ha már nem erre számítottam:

Once Upon a Time ...in Hollywood

Volt egyszer egy... Hollywood

A korszak ugyan az, csak az autóverseny világából, a filmek világába csöppenünk. Egy, a régi mozik filmjéért rajongó rendező meséje egy korszakról, rengetek valós esemény és személy felhasználásával. Olyan, hogy történet, nem nagyon létezik, ez inkább egy hangulat film. Egyfajta életérzést próbál átadni annak, akit érdekel, és biztos vagyok benne, hogy többen gyűlölik, mint szeretik. Engem, valamiért, mégis megfogott. Nem rövid, és tényleg kevés minden történik benne, de ez a csillogó letűnt korszak, és a benne tébláboló karakterek, átbillentettek egy olyan hangulatba, amit szeretek. A vége pedig.. na azt teljesen elborultra sikeredett. Margot Robbie-ből sokkal többet is elnéztem még volna, bár sejtem, miért volt csak ennyi a szerepe. Leonardo DiCaprio és Brad Pitt pedig kapott egy kis hakni főszerepet, amit szemlátomást rendkívül élveztek. Nekem sikerült átadniuk.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.02.01. 21:43:19