1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!


Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hiper KOCKA
    #103125
    A Végrehajtó: Dark Fate + nyavalygás 2019


    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első jelenettel gyakorlatilag elérvénytelenítették a teljes második részt, ami egyébként egy kiváló darab volt. Egy T-800-nál sokkal fejlettebb mimetikus polifaszomid képtelen megölni egy 10 éves kisfiút sok napig tartó próbálkozás után is, majd itt meg a rozsdás Svarci izompólóban odasétál a strandon és kilyuggatja a picsába az anyja szeme láttára. Halványan felvetődik a kérdés, hogy miért nem így történt a Judgement Day-ben is? Mindegy.
    Ha a lötty el tud válni az endoskeletontól és önállóan is tud cselekedni, akkor mi szükség van rá, hogy újra és újra visszatapadjon rá? Ha különválva menne a searching, nem többre jutnának? Az előző folyékony modellnek nem is volt ilyen belső váza, és egész jól megvolt nélküle. Plusz a végén hová tűnt a lötty? Csak a váz lett legyakva, a jóarcú meg egyszerűen elpárolgott. Kinyírta volna az a forgó valami? Hogy?
    Majdnem elsírtam magam, mikor megtudtam, hogy Carl a terminátor családra tett szert, és idővel megbánta, hogy lelőtte John Connort. Mintha a vírusirtóm bocsánatot kérne egy pár éve letörölt kémprogramért. Mi a fasz?
    Képesek voltak megint eljátszani, hogy kinyírják az öreget? Minek? Szinte minden résznek ez a vége. Azt hitték 100-adjára is meg tud hatni? Mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy ennél a futószalagon gyártott kikúrt fémkupacnál végtelen a respawn, és pár év múlva megint egy tengerparton fog kolbászolni izompólóban egy újonnan megírt gyilkolóprogrammal a fejében egy újabb pelyhesállú szarcsimbókra vadászva.
    Mekkora flash lett volna, ha az öreg csak tetteti hogy megváltozott, majd amikor elindulnak a folyékony ellen harcolni, hirtelen átáll az ő oldalára és kinyírják Sarah-t, az idegesítő Ramos kisasszonyt és a transznemű LMBTQ-tagot. Utána röhögve elsétálnak a naplementébe. Nyerjen már egyszer végre a Szkájnet. Minek egy olyan világot megmenteni, ahol a kacsaszájú plázakurva lefotózza a mákos lecsót amit aznap eszik és kiposztolja a nyilvánosságnak, amely az agykárosodást bizonyítva lájkolja ezerrel. Tényleg, a Skynet nevet is minek kellett lecserélni? Nem volt elég jó? Tényleg hatalmasat csavartak ezzel a sztorin, hogy más a név. És legfőképp minek ez az unalomig lerágott koncepció, hogy megint kipotyog egy végrehajtó a jövőből és megint menekülni kell előle? Ez hol érdekes ennyi rész után?
    A következő részben egy buziterminátort szeretnék látni, aki melegbárokban ismerkedik a 80-as évek elején, és azért küldte vissza a Skynet, hogy terjessze az AIDS-t. Mindegy, csak legyen már valami új, mert nagyon unom.
    Na és szegény John Connor... ezzel is mit meg nem csináltak. A Genisys-ben kiderült, hogy a rossz oldalon áll és még gép is, most meg lepuffantják egy tengerparton. Nem lehet, hogy John többszörösen disszociatív, és az ellentétes énjei próbálják kinyírni egymást?
    Itt már nincs semmi kreatív ötlet ez teljesen világossá vált... a valódi vastartalom kezd egyre kevesebb lenni ezekben a fémekben, és kezd egyre inkább műanyagosodni az egész. Úgy halványul el, mint a lekopott zebrafesték az aszfalton, amit agyonjártak a munkába igyekvő prolik. Kár érte. "I'll be back..." Pedig pont ezt nem kéne. Mert minden visszatéréssel egyre kevesebb jelentősége van. [Kritikus rendszerhiba... program leáll]

    3/10