[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát Én többször láttam mindet. Első 6 részt, sorozatokat, játékokat, stb,stb. A 7-et nehezen emésztettem a copy miatt, de el tudtam volna engedni, ha nincs a halálcsillag... De ami az után történt, hát az gyalázat. Az előzmény trilógiának egyetlen hibája a szerelmi szál. Meg talán jar-jar, de nem volt sok jelentősége a későbbiekben, így nem releváns. Minden más csak erősítette és kiegészítette a világot, máig ezekből az előzmény alapokból dolgoznak a sorozatok, játékok, mertítenek ötleteket. (Igen akkora különbség volt a 456 és 123 között, hogy inkább az előzmény trilogia képére készítették a többit is). Pörgősek, rengeteg bolygóval, lénnyel, járművel egészítették ki a világot. Nem értem miért sírnak az emberek miatta, mert értelmes objektív érvet még senki nem tudott nekem ilyen vitában felhozni, csak egy hozzád hasonló szubjktívet, hogy "A prequel trilógia (főleg az 1-2) egy nagyon szarul megirt" vagy "Az új trilógia még igy is jobb lett mint a prequelek". Ez kötözkedésnek és trolkodásnak jó, de érvelésnek nagyon kevés. Ebből gondoltam, hogy Trollkodsz. Nyílván lehet más megllátás, de érvek nélkül az nem releváns számomra.